Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt hver en krone!

Skjeldent har jeg opplevd et mer proft og strømlinjeformet opplegg. Fra hyggelige matroser på båten... les mer

Anmeldt 2 uker siden
kentg_ranv
via mobile enheter
Flott opplevelse!

Fantastisk prosjekt, flott omvisning i herlige omgivelser, himmelsk mat og en opplevelse for... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Tor Martin N
via mobile enheter
Les alle 787 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 122,97
Mer informasjon
fra USD 105,99
Mer informasjon
fra USD 3 916,45
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (787)
Filtrer anmeldelser
787 resultater
Vurdering fra reisende
589
152
35
8
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
589
152
35
8
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 787 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2021

Når årelangt slit parret med innsatsvilje, glede og kreativitet gir resultater som det vi kan se på Flor & Fjære, er det ett ord som blir fremtredende: Imponerende!
Mine forventninger til stedet var ikke store, for mine flokkdyr-gener er totalt fraværende, og når man besøker stedet blir man en i flokken om man vil det eller ei. Jeg er dessuten allergisk overfor alt som smaker av jåleri. Forventningene ble raskt smadret av en engasjert guiding og blomsterprakt du aldri før har opplevd. Jeg savnet bare et hotell på stedet der jeg kunne bo noen dager for å nyte, lære og bli inspirert til enda større innsats i egen hage.
Tusen takk for meg!

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, kleppah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

For en nydelig øy! Det er helt utrolig at dette er i Stavanger regionen. Vi hadde fantastisk mat og kokken var utrolig morsom!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, 809mettet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Bruk en dag og dra ut dit - bare gjør det! Båttur en halv time hver vei, guidet tur i parken med mulighet for å gå rundt på egen hånd etterpå og stille guidene spørsmål, og et flott måltid inkludert!

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, LynnF49Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Etter en rask og effektiv båtreise ble vi guidet rundt i anlegget av en ung og kunnskapsrik gartner. Vi fikk gode forklaringer på valgene som har vært tatt, samt tips til hvordan vi kan kultivere vår egen lille hjemmehage. Vel inne i restauranten ble vi tatt hånd om av en engasjert og morsom kjøkkensjef som fortalte mer om historien bak anlegget og ikke minst matfilosofien hans. Vi nøt en velkomponert middag og brukte den gjenværende tiden til å spasere fritt rundt i anlegget og nyte lyden av vannet som sildret og synet av de utrolig godt danderte hagene med visuelle overraskelser og et stort fargespekter. Vi ble imponert og kommer gjerne igjen for å se den videre utviklingen av stedet.

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, losalex2233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Et veldig godt opplegg fra man tar sjøveien fra Stavanger til øya med en praktfull blomsterprakt, flotte trær og fine fosser og små innsjøer hvor man går rundt og får en flott omvisning av en av sønnene til grunnleggeren. Etterpå en veldig god 3-retters middag før man får tid til å bevege seg rundt på egen hånd for å ta bilder og beundre parken før man tar båten tilbake til Stavanger. Imponerende anlegg!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser