Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt hver en krone!

Skjeldent har jeg opplevd et mer proft og strømlinjeformet opplegg. Fra hyggelige matroser på båten... les mer

Anmeldt 2 uker siden
kentg_ranv
via mobile enheter
Flott opplevelse!

Fantastisk prosjekt, flott omvisning i herlige omgivelser, himmelsk mat og en opplevelse for... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Tor Martin N
via mobile enheter
Les alle 787 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 122,97
Mer informasjon
fra USD 105,99
Mer informasjon
fra USD 3 916,45
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (787)
Filtrer anmeldelser
787 resultater
Vurdering fra reisende
589
152
35
8
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
589
152
35
8
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 787 anmeldelser
Anmeldt 4. september 2021

Kjempegod mat og trivelig personell. Kortreist og smakfull mat omgitt av en paradisisk hage uten sidestykke i Norge ?

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Mussepi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2021

Er det mulig? Vi fikk hakeslepp fra vi gikk fra båten til vi gikk på båten igjen. Dette må bare oppleves. Vanskelig å beskrive med ord. Vi kommer tilbake om noen år får å se utviklingen på stedet. For her er det bare nye ting som skjer. Det er vannspeil og det små bekker, store fosser, blomster, busker og trær av alle slag. Og ikke minst maten du blir servert . Helt nydelig. Blir tom for ord. Bare bestill tur ,vær tidlig ute med å bestille. Terningkast 7 eller mer hvis det går ann.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, jacorita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2021

Når årelangt slit parret med innsatsvilje, glede og kreativitet gir resultater som det vi kan se på Flor & Fjære, er det ett ord som blir fremtredende: Imponerende!
Mine forventninger til stedet var ikke store, for mine flokkdyr-gener er totalt fraværende, og når man besøker stedet blir man en i flokken om man vil det eller ei. Jeg er dessuten allergisk overfor alt som smaker av jåleri. Forventningene ble raskt smadret av en engasjert guiding og blomsterprakt du aldri før har opplevd. Jeg savnet bare et hotell på stedet der jeg kunne bo noen dager for å nyte, lære og bli inspirert til enda større innsats i egen hage.
Tusen takk for meg!

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, kleppah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021

For en nydelig øy! Det er helt utrolig at dette er i Stavanger regionen. Vi hadde fantastisk mat og kokken var utrolig morsom!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, 809mettet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Bruk en dag og dra ut dit - bare gjør det! Båttur en halv time hver vei, guidet tur i parken med mulighet for å gå rundt på egen hånd etterpå og stille guidene spørsmål, og et flott måltid inkludert!

Dato for opplevelse: august 2021
1  Takk, LynnF49Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser