Åpen i dag: Stengt
En unik opplevelse!

Fantastisk!! Verdt hver en krone, en unik opplevelse som alle som er innom Stavanger må få med... les mer

Anmeldt 25. juli 2024
Paula B
Skjåk, Norge
Et eventyr av en hage

En drøm av en ettermiddag i hagen som ser ut som et eventyr. Ca 20min med Flor&Fjære's egen... les mer

Anmeldt 21. juli 2024
Jan Olav M
Bergen, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk prosjekt, flott omvisning i herlige omgivelser, himmelsk mat og en opplevelse for historien! 👍
Reklamen var skrytende, opplevelsen ennå større!

Dato for opplevelse: september 2022
Takk, Tor Martin N
Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

En fantastisk plass! Maten, blomstene, opplevelsen, Unikt i Norge. Har du ikke vært der? Anbefaler alle å ta turen! Har du vært der før? Alt fornyes og forandres hvert år!

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, 230morteng
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Vi kjøpte en pakke med båtreise, omvisning i Flor og fjære og tre-retters middag. Alt var fantastisk fint! En paradisisk hage, etterfulgt av en nydelig middag med god drikke. Vil trygt anbefale andre denne opplevelsen!

1  Takk, ingeborga970
Anmeldt 1. august 2022

En utrolig vakker opplevelse med enorme mengder blomster og flotte hager. Vi hadde en minnerik opplevelse med flott omvisning, god tid på egen hånd og ikke minst en aldeles nydelig tre retters middag med fiskesuppe, kveite og is til dessert. Det kan knapt gjøres bedre. Servitører som gjorde en utmerket jobb med svært god service. Vi ble svært imponert over det nye drivhuset som også fungerte meget bra som restaurant.. En opplevelse for livet som alle burde prøve. Anbefales!

Takk, A4605MNjann
Anmeldt 29. juli 2022

En veldig spesiell opplevelse å oppleve denne tropiske botaniske hagen i et kald nordisk land som Norge

Takk, 644Roger318