Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
By Sightseeing Stavanger Hop-On Hop-Off Busstur
7

Bestill på forhånd
fra
USD 42,28
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Norsk Oljemuseum på
fra USD 42,28
Mer informasjon
fra USD 15,29
Mer informasjon
fra USD 36,05
Mer informasjon
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (1 376)
Filtrer anmeldelser
1 376 resultater
Vurdering fra reisende
726
527
97
22
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
726
527
97
22
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 1 376 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Her får man oljehistorien i Norge fra begynnelse og fram til i dag framstilt i form av opplysningsplansjer, film, modeller, utstillinger osv.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Flott museum! Fine attraksjoner, ikke minst de interaktive. Anbefales for både familier og alle andre. Gir et godt innblikk i norsk oljehistorie.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Morten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020

En sted som må besøkes hvis man er i Stavanger.
Et moderne museum, pedagogisk opplagt, som gir en masse informasjon om oljehistorien til Norge. En interessant opplevelse for både store og små.

hyggelig betjening

Dato for opplevelse: juni 2020
3  Takk, 974bjarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Et museum som er lagt opp for å fenge både store og små. Moderne og pedagogisk. Absolutt verdt et besøk for å forstå hva norsk oljehistorie har betydd for Norge.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, meretee_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2020

En informativ og interessant opplevelse om denne utviklingen. Oppdatert med en utstilling i forbindelse med Alexander Kielland. 2-3 ting var avstengt p.g.a coronaviruset uten at det gjorde noe for totalinntrykket. Hyggelig velkomst i resepsjonen

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser