Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Norsk Oljemuseum på
fra USD 15,29
Mer informasjon
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (1 341)
Filtrer anmeldelser
1 341 resultater
Vurdering fra reisende
704
519
95
19
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
704
519
95
19
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 341 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020

Educational, historical and interesting.
Veldig bra smittevernrutine.
Flott bygg. Barne vennlig. Imøttekommende personale.
Stor minus når det gjelder filmen som ble visst. Vi forstår ikke meningen med det.
Vi kjenner mange som jobber i Nordsjøen. De kjenner seg ikke så mye igjen i filmens budskap.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Gaularfjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Flott og informativt museum. Gir den hele historien fra begynnelse til pr nå. Positivt overrasket over at det også er tatt innover seg de aspektene av miljø og grønne tanker. Både nå og historisk. Mye å trykke på og prøve.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, khsyv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Informativt og spennende museum. Vel så mye historie som fysiske utstilte objekter.
Enkelt å få parkert i nærliggende p-hus.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, oletomu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Veldig informativt museum, med mye fysiske utstillinger som beskriver oljeeventyret på en veldig fin og lettfattelig måte. De hadde egne konkurranseskjemaer for barna og viste fine filmer. På det negative siden var at den ene filmen kun gikk på engelsk uten tekst, og at det var mye tomme antibak-beholdere.

Tomme antibak-beholdere er veldig synd, fordi da ender man opp med en situasjon hvor veldig mange kun tar på samme pumpa - uten å få desinfisert seg i etterkant. Anbefaler derfor å ta med egen i lomma om man skal innom.

Anbefaler å ta turen innom om man er i området!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, SiljeK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Mye interessant. Setter selvfølgelig oljenæringen i et godt lys, men tidvis fin balanse mellom fordeler og ulemper med bransjen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 997p_la
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser