Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“HansenHjørnet overrasket. ”
Anmeldelse av Hansen Hjornet

Hansen Hjornet
Vurdert som nr. 115 av 225 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to par som tittet rundt ved havna etter et lunsjsted. Sola skinte, det var veldig fullt over alt, men vi var heldige å få et bord på HansenHjørnet.

Bestilling ble gjort via en app på telefonen, og det vi bestilte kom raskt til bordet. Vi valgte rekesmørbrød og en dessert med rabarbra. Forventningene var ikke så store til maten, men vi ble overrasket. Rekesmørbrødene var kjempegode, og det samme var desserten. Vi var kun ute, men stedet er en hyggelig plass å sitte på en finværsdag.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 135 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Familie på fire med skulle spise en formiddag på sommeren. To stk bestilte ølpølse, en bestilte Cesarsalat, og jeg forsøkte å spørre om en vegetarisk salat av hvilket som helst slag. Ølpølsene var tre små pølser i en papirpose, Cesarsalaten er den tristeste salaten vi har sett med en håndfull krutonger, en liten bit kylling og store mengder salatblader. Ikke verdt oengebe. Angående vegetarsalaten fikk jeg beskjed av kokken om at "det kan vi ikke ordne, dette er ikke en salatbar" etter at servitøren sa at det er ikke noe problem å ordne en salat.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 932kajab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2019

Koselig sted med god beliggenhet på brygga. Prisen er høy men det er sånn det er her i Stavanger og med denne beliggenheten. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Erik M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2019 via mobile enheter

Denne plassen som hadde nydelig mat å en kjapp betjening, har nå blitt en plass med en meget snever meny bestående av dårlig mat og en betjening som ikke er med i det hele tatt. Så hva som har skjedd vet ikke jeg, men bra er det ikke. Beliggenheten kan selvfølgelig enn aldri ta fra de, å det er vel det de flyter på.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 804stiani
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

For oss som synes at under 200 gram hambuger kun burde tilbys på barnemenyer er det oppløftende at Hansens Hjørne har en på 320 gram med rikelig med tilbehør. Dette er jo en grill med uteservering så ikke forvent mer enn det man stort sett har av fasiliteter på et gatekjøkken. Det er vel å merke under parasoller med varmelamper men noe annet kan man vel stort sett glemme med tanke på at stedet ligger i Norge.

Tar man stedet som det er så blir man ikke skuffet.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lars R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hansen Hjornet, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Hansen Hjornet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din