“Dårlig kundebehandling”
Anmeldelse av Hansen Hjornet

Hansen Hjornet
Vurdert som nr. 202 av 321 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 1. mai 2024 via mobile enheter

Noe har skjedd her, ikkje sånn det har vært på Hansenhjørnet før. Observerte at flere fikk beskjed om at dei måtte forlate bordet pga at det kom folk som hadde reservert . Fikk plutselig samme beskjed.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Jens Olav H

Anmeldt 29. juli 2023

Bestilte rekesmørbrød og rekesalat hvir vi fikk ketchup som tilbehør??? Merkelig. Ba om majones til rekesmørbrødet fikk da tilbake at nei det fikk vi ikke. Spurte da i baren hvor vi også fikk nei.
En annen ting var at det var ikke ferske reker, det var lakereker. Helt utrolig dårlig. Hvor ble det gode rekesmørbrødet av med ferske reker
? Aldri opplevd maken.
Kelnere var sure, irriterte og sa til oss at de på kjøkkenet var håpløse.
Fikk tregaffel til å spise med .... Måtte selv gå å finne bestikk. Vi var en stor venne/familie (edru) på 12 stk, skulke vise våre utenlandske venner det beste av Stavanger.
Neste gang finner vi en annen plass.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, DayTrip02906848864
Anmeldt 11. mai 2023

Bestilte rekesmørbrød, men det var tomt for reker. Bestilte derfor kyllingsalat. Salaten ble servert med KETCHUP som tilbehør. Når jeg spurte etter dressing så var de dessverre tomme for dét. Grusomt dårlig service og forferdelig mat. Synd at "ærverdige" Hansen-hjørna har sunket så lavt :-(

Dato for besøk: april 2023
Takk, dagolafa
Anmeldt 12. juni 2022

Skulle tro at man var bedre forberedt på en slik helg som dette. Hadde bestilt bord til 16 men fikk ikke plasser til alle. Matbestilling var et kaos. Noen fikk bestille mat men med en ventetid på over 40 minutt, helt opp til over en time. Maten kom ikke i rett bestillingsrekkefølgje. Noen endte opp med å ikke få mat, da de etter over en og en halv time gikk til kjøkkenet for å få pengene tilbake, dette etter gjentatte beskjeder om at man ikke hadde fått maten. Fikk da beskjed om å komme tilbake på mandag, noe som var uaktuelt. Personale var avvisende og feide mye bort, skylte på at vi hadde drukket for mye osv. til slutt lovde de at pengene skulle komme tilbake om 10 dager, men dette virket som noe de bare sa for å bli kvitt oss.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Altmulig
Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Vi bestilte bord til 14 stk til kl 14:45, bestilte mat og drikke med app. Nå er kl 17:00 og de siste fikk nettopp maten sin, dette er for dårlig! Bestilte selv burger og pommes frites, det var under lunkent da vi fikk det servert. Maten var god, men når serveringen ikke har kontroll og maten er middels lunken ved servering vitner dette om at de ikke har kontroll i det hele tatt. Servitørene gjorde sitt beste og var hyggelig og imøtekommende, men selskapet var dessverre veldig lite fornøyd.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Sunniva K

Reisende som så på Hansen Hjornet, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Hansen Hjornet? Del dine erfaringer!