Lagre
Bytur i Stavanger- underholdende og uforglemmelig

Bytur i Stavanger kan ikke gjøres bedre enn vi fra Oslo opplevde i dag. Else Marie var ikke bare... les mer

Anmeldt 28. november 2021
judblu
Oslo, Norge
Bra opplegg

Deltok på «Historien om ett kulehull» om Nokas ranet. Veldig bra opplegg og god forteller i... les mer

Anmeldt 27. august 2021
Brobergsr
Stavanger, Norge

Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 122,27
fra USD 112,79
fra USD 43,07
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

En opplevelsesrik tur i Stavanger sentrum. Her fikk vi virkelig innblikk i den mørke historien om heksejakt og mye annet galskap våre forfedre praktiserte den gang. Veldig bra opplegg med en guide som virkelig kunne sine ting. På hver lokasjon var det statister som var utkledd i datidens klær og en fikk laget seg et godt bilde av hvordan ting måtte ha vært. En uforglemmelig kjekk og interessant tur på allehelgens kvelden. Kan anbefales på det varmeste👏👏👏😃

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Fearless16834043712
Anmeldt 2. november 2018

Kunnskapsrik guide som tok oss gjennom en historie i Stavanger jeg som Siddis ikke viste noe om. Dette var gøy!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Curious49202848393
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Vi er herfra, og trengte historisk påfyll. Kirsti, guiden vår, tok oss gjennom de siste århundrene og gav oss en flott halvannen time med kunnskapsrikt påfyll. Hun visste svar på omtrent alt, var underholdende og tålmodig. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, Gunnhidl
Anmeldt 1. juni 2018

Veldig kjekk og lærerik tur til fots i Stavanger by. Guiden vår Turid var veldig engasjert og kunnskapsrik! Spennende historier krydret med morsomme anekdoter.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Christine H
Anmeldt 28. februar 2018

Utrolig spennende opplevelse med spennende historiefortelling fra vårt eget lokalmiljø. Mørk kald kveld og skuespiller gjorde stemningen komplett.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, CathrineM3