Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Se gjennom høydepunkter
Det svake kjønn

Første gang jeg har vært med på en av byvandringene og fikk en flott opplevelse, selv med... les mer

Anmeldt 29. november 2018
Ingrid W
via mobile enheter
Stavangers mørke side

En opplevelsesrik tur i Stavanger sentrum. Her fikk vi virkelig innblikk i den mørke historien om... les mer

Anmeldt 2. november 2018
Fearless16834043712
via mobile enheter
Les alle 82 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 111,71
Mer informasjon
fra USD 111,26
Mer informasjon
fra USD 14,99
Mer informasjon
fra USD 41,60
Mer informasjon
Anmeldelser (82)
Filtrer anmeldelser
82 resultater
Vurdering fra reisende
72
8
0
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
72
8
0
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 82 anmeldelser
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Første gang jeg har vært med på en av byvandringene og fikk en flott opplevelse, selv med høstvær!Ser frem til neste tur!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Ingrid W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

En opplevelsesrik tur i Stavanger sentrum. Her fikk vi virkelig innblikk i den mørke historien om heksejakt og mye annet galskap våre forfedre praktiserte den gang. Veldig bra opplegg med en guide som virkelig kunne sine ting. På hver lokasjon var det statister som var utkledd i datidens klær og en fikk laget seg et godt bilde av hvordan ting måtte ha vært. En uforglemmelig kjekk og interessant tur på allehelgens kvelden. Kan anbefales på det varmeste

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Fearless16834043712
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018

Kunnskapsrik guide som tok oss gjennom en historie i Stavanger jeg som Siddis ikke viste noe om. Dette var gøy!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Curious49202848393
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Vi er herfra, og trengte historisk påfyll. Kirsti, guiden vår, tok oss gjennom de siste århundrene og gav oss en flott halvannen time med kunnskapsrikt påfyll. Hun visste svar på omtrent alt, var underholdende og tålmodig. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Gunnhidl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2018

Veldig kjekk og lærerik tur til fots i Stavanger by. Guiden vår Turid var veldig engasjert og kunnskapsrik! Spennende historier krydret med morsomme anekdoter.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Christine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser