Bytur i Stavanger kan ikke gjøres bedre enn vi fra Oslo opplevde i dag. Else Marie var ikke bare... les mer
Deltok på «Historien om ett kulehull» om Nokas ranet. Veldig bra opplegg og god forteller i... les mer
Entusiastisk og trivelig guide, gode smakebiter og møter med hyggelige, lokale mat- og ølentusiaster.
Me var så heldige å få vera med på ei super byvandring i Stavanger. Kunnskapsrik og inspirerande guide. Flott service at dei stilte opp med guide for kun oss to, sjølv om turen i utgangspunktet var avlyst denne dagen. Guidecompaniet svara raskt på kommunikasjon via Messenger. 🙂👍
Vi har deltatt på en byvandring i året i flere år i regi av guidecompaniet. Dette blir vi aldri lei av. Både utvelgelsen av tema, kunnskapsnivå og fremstilling imonerer oss hver gang.
Guidecompaniet burde få byens kulturpris.
Så kjekt at det er blitt til en liten tradisjon dette med byvanding, det er gøy å høre :)
Takk for hyggelig tilbakemelding og ikke minst setter vi stor pris på å høre at innsatsen vår er verdig en kulturpris :)
Ha en fortsatt fin dag,
Hilsen Miriam, Guidecompaniet
En fantastisk vandring gjennom byen vi er født og oppvokst i. Aldri er vi blitt så opplyst om hva som foregikk i Stavanger før i tiden, som denne kvelden! Utrolig dyktige guider, og skuespillere langs ruten. Du vil bli overrasket, garantert.
Vi vil gjerne gjøre dette igjen 👍
Hei Birgitte, takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding :) Det setter vi utrolig stor pris på!
Du er hjertelig velkommen til å delta på denne turen igjen eller en av våre mange andre turer :)
Ha en fortsatt fin dag,
Hilsen Miriam, Guidecompaniet
Anbefaler virkelig en byvanding med Guidecompaniets dyktige guider! De kjenner byen og byens historie, og er dyktige formidlere! De er f.eks utrolig hvor mye mer det er å se i sentrum hvis man hever blikket litt og ser oppover mot tak og utbygg! Vi har mange flotte hus og bygninger i Stavanger, og her er det mer kunnskap å hente 😊
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så flott tilbakemelding. Det setter vi stor pris på :)
Du er hjertelig velkommen til å delta på flere av våre byvandringer :)
Hilsen Miriam, Guidecompaniet
var på omvisning Domkirke. Må berømme meget god kunnskap fra guidene. Synd at denne kunnskapen var vanskelig eller ikke lot seg høre, lyden var dårlig slik at man mistet mye av foredraget. Mange av de som ikke fikk plass langt framme valgte å gå før det var ferdig. Kan ha forståelse for at lyd kan være en utfordring, men her var vi inne i domkirken, sittende på stolene slik at det hadde latt seg gjøre å ha orden på dette.
Hei Stian!
Beklager at du ikke var fornøyd med omvisningen i Domkirken. Lyden var ikke bra, vi tar kritikk på det. Derfor er det nå satt opp et nytt foredrag 5.mars kl. 17:00. Den blir lik den første, men med bedre lyd selvsagt. Vi skal sende ut info om dette og du trenger bare vise billetten din når du kommer. Håper tidspunktet passer og at det blir en bedre opplevelse denne gangen.