Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra opplegg

Deltok på «Historien om ett kulehull» om Nokas ranet. Veldig bra opplegg og god forteller i... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Brobergsr
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Fantastisk opplevelse

Vi var 8 damer på guidet byvandring i Gamle Stavanger med guiden Jane. Fantastisk guide som kunne... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Trek145750
,
Skien, Norge
Les alle 135 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 116,91
Mer informasjon
fra USD 121,12
Mer informasjon
fra USD 39,38
Mer informasjon
Anmeldelser (135)
Filtrer anmeldelser
135 resultater
Vurdering fra reisende
107
19
1
7
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
107
19
1
7
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 135 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Flott opplegg. Hyggelig og kunnskapsrik guide (Bengt). Vi besøkte 5 steder og ble vel tatt i mot. Gjør det gjerne igjen neste år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 638sidseld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Flott guidet tur med bra utvalg restauranter i Pedersgata. Anbefales! Trekker 1 stjerne på grunn av alt for store porsjoner. Gladmatfestivalen må også ha matsvinn i fokus og de fleste klarte såvidt å smake på siste rettene og resten gikk i søppelet. Ufortjent for kokkene i slutten. Men helt topp opplevelse bortsett fra det.

Takk, olekristiandr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med dette opplegget. Likte at vi hadde korte opphold på hver restaurant, maten var god og servicen utmerket. Jeg hadde meldt meg på igjen :)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, MariaL5334
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Veggis ruta Bellis: vi skulle fått maten med en gang og spist mens han snakket veldig god mat. Amadrillo: elendig mat, servert i papp beger papp skjei, Ostehuset:fantastisk Los Tacos okey men skulle ikke vært 2 mexikanske stopp. Siste "Un named" bra avslutning. Kanonbra guide. Supert opplegg. Ingen hadde servietter/ vann klart, kunne spart tid

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, SusanneH1862
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

GLADMAT Lars Arholm gjorde gladmat erfaringen til en skikkelig hit! Glimrende guide på vegansk rute.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, PaulH6287
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser