Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Gladmatløye Øst

Gladmatløype i Øst var super og vår guide Else Marie får full "score". Takk for en flott... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Q699CXanitan
god mat - men ikke mett

Alt var veldig godt og bra guide, men du blir ikke mett. Vi gikk å spiste pizza etterpå. kommer... les mer

Anmeldt 4 uker siden
GeirS208
,
Los Cristianos, Spania
Les alle 133 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 115,23
Mer informasjon
fra USD 119,38
Mer informasjon
fra USD 213,69
Mer informasjon
fra USD 165,94
Mer informasjon
Anmeldelser (133)
Filtrer anmeldelser
133 resultater
Vurdering fra reisende
105
19
1
7
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
105
19
1
7
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 133 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Dette opplegget var veldig bra! En dyktig guide loste oss rundt fra restaurant til restaurant. Guiden vår hadde gjort leksen sin, og fortalte om Stavangers historie fra seilskutetiden og frem til i dag. Mat og drikke som ble servert, var også veldig bra!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Ein utrulig kjekk opplevelse. Vi var innom fem restaurantar og fekk gode smaksopplevingar alle plassane. Med små historiar frå Stavanger mellom matopplevelsane, var dette ein høydare denne helga.

Takk, s_lvib2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Veldig spennende og gøy opplegg. Vi besøkte mange spisesteder, fikk rikelig med mat og opplevelsen i seg selv var topp! Guiden vi hadde var super, hun fortalte gøyal fakta knyttet til Stavanger by! Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, W551IJandreass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Den beste gladmat festivalen eg har vore på !!! Eg har vore på fleire. Tidlegare år har det vore vanskeleg å velge ut eit representativt utvalg av rettane som er presentert. ,

Tilbodet iiår gjorde det mogeleg å velge rute i god tid påføfehand . Det var cvsett nok tid til å nyte kvar restaurant.

Guiden gjorde ein god jobb med innslag av lokal historie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 271jorunns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Flott opplegg. Hyggelig og kunnskapsrik guide (Bengt). Vi besøkte 5 steder og ble vel tatt i mot. Gjør det gjerne igjen neste år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 638sidseld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser