Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Se gjennom høydepunkter
Utrolig interessant tur med Else Marie

Vi hadde 2 kjempefine timer med Else Marie gjennom Stavanger, med skikkelig interessante historier... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Vimsemor
,
Trysil, Norge
via mobile enheter
Bytur i Stavanger- underholdende og uforglemmelig

Bytur i Stavanger kan ikke gjøres bedre enn vi fra Oslo opplevde i dag. Else Marie var ikke bare... les mer

Anmeldt 28. november 2021
judblu
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 142 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (142)
Filtrer anmeldelser
142 resultater
Vurdering fra reisende
113
20
1
7
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
113
20
1
7
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 142 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Dette opplegget var veldig bra! En dyktig guide loste oss rundt fra restaurant til restaurant. Guiden vår hadde gjort leksen sin, og fortalte om Stavangers historie fra seilskutetiden og frem til i dag. Mat og drikke som ble servert, var også veldig bra!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Ein utrulig kjekk opplevelse. Vi var innom fem restaurantar og fekk gode smaksopplevingar alle plassane. Med små historiar frå Stavanger mellom matopplevelsane, var dette ein høydare denne helga.

Takk, s_lvib2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Veldig spennende og gøy opplegg. Vi besøkte mange spisesteder, fikk rikelig med mat og opplevelsen i seg selv var topp! Guiden vi hadde var super, hun fortalte gøyal fakta knyttet til Stavanger by! Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, W551IJandreass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Den beste gladmat festivalen eg har vore på !!! Eg har vore på fleire. Tidlegare år har det vore vanskeleg å velge ut eit representativt utvalg av rettane som er presentert. ,

Tilbodet iiår gjorde det mogeleg å velge rute i god tid påføfehand . Det var cvsett nok tid til å nyte kvar restaurant.

Guiden gjorde ein god jobb med innslag av lokal historie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 271jorunns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Flott opplegg. Hyggelig og kunnskapsrik guide (Bengt). Vi besøkte 5 steder og ble vel tatt i mot. Gjør det gjerne igjen neste år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 638sidseld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser