Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bytur i Stavanger- underholdende og uforglemmelig

Bytur i Stavanger kan ikke gjøres bedre enn vi fra Oslo opplevde i dag. Else Marie var ikke bare... les mer

Anmeldt 28. november 2021
judblu
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Fantastisk opplevelse

Vi var 8 damer på guidet byvandring i Gamle Stavanger med guiden Jane. Fantastisk guide som kunne... les mer

Anmeldt 25. august 2021
Trek145750
,
Skien, Norge
Les alle 137 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 122,97
Mer informasjon
fra USD 105,99
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Vurdering fra reisende
109
19
1
7
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
109
19
1
7
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 137 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2021

Vi var 8 damer på guidet byvandring i Gamle Stavanger med guiden Jane. Fantastisk guide som kunne "alt" om byen, hun var morsom, dyktig og tok hele tiden ønsker fra oss på sparket. Selve rundturen var også helt fantastisk, tror vi fikk med oss det som var verdt å vite.
TUSEN TAKK for turen - anbefaler varmt denne til alle som har lyst til å oppdage Stavanger !

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Trek145750
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Gladmatløype i Øst var super og vår guide Else Marie får full "score". Takk for en flott opplevelse. Anita

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Q699CXanitan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021

Alt var veldig godt og bra guide, men du blir ikke mett. Vi gikk å spiste pizza etterpå. kommer aldri til å betale dette en gang til

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, geir s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Veldig kjekk tur. Mye god mat og drikke på hyggelige steder. Mye kjekk historie fortelling av en hyggelig guide. Alt var veldig effektivt, lett å bestille drikke. Var med også i fjor. Stiller igjen til neste år.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Walter R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter
Anmeldelse av: Stavanger Food Walk

Dette var veldig forskjellig (og dårligere) enn gladmat-arrangementet. På gladmaten (650 kr) fikk vi skikkelige og spennende retter og tilbud om å kjøpe tilpasset drikke på hvert stopp.
Guidecompaniets Food Walk har kuttet prisen så lavt (450 kr) at det serveres veldig lite mat. En liten kopp med suppe, nachos med dip, tre små ostebiter, et vaffelhjerte, en halv konfekt. (Turens høydepunkt var Fisketorget, der vi fikk en liten, men veldig god risotto med skate.)
Rekkefølgen på restaurantbesøkene var veldig rar. Det naturlige ville jo være å følge vanlig måltidsoppbygging med saltmat før desserten. Med Guidecompaniet var det sjokolade før suppen og kaffe før hovedretten.

Etter Guidecompaniets Food Walk på to og en halv time var vi såpass sultne at vi måtte finne oss en restaurant der vi fikk kjøpt oss skikkelig mat og drikke. Kvelden ble derfor vellykket, men Food Walken kunne vi latt være.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 508gunnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser