Vi fikk et godt innblikk i livet i jernalderen. Alle ansatte vi traff var veldig åpne og tilgjengelige for spørsmål. Gården er best å besøke i tørt vær
Vi var gjester i konfirmasjonsfeiring av vårt barnebarn. Lokalene var luftige og perfekt for vårt lille selskap.
Vi fikk først en omvisning på Jernaldergården. Verten var kunnskapsrik og engasjerende, og vi fikk en flott opplevelse med en del ny informasjon ( selv om vi bor i Stavanger).
Vi fikk servert «tapas» som kokken raskt la til ikke hadde noe med spansk tapas å gjøre. Maten var inspirert av råstoff og retter med tilhørighet til området. Alt smakte vidunderlig. Røkelaksen var manges favoritt, men her var det godt utvalg til både veganere og allergikere ( nydelig glutenfritt brød).
Vi kan anbefale på det varmeste både mat og lokaler. Betjeningen var trivelige og gjorde alt for at vi skulle ha en god feiring.
Vi kommer gjerne tilbake / og/ eller prøver maten på Arkeologisk museum i Stavanger ( samme kokk).
Det mest idiotiske opplegget jeg noensinne har opplevd! Det er 6 parkeringer utenfor museet og NULL info hvor man kan parkere. Det endte med at vi ga opp og dro👍🤦
Jernaldergården er verdt et besøk. Spennende å se hvordan de muligens har levd på denne tiden. Hyggelig og kunnskapsrike folk som jobber der.
Det er så utrolig koselig å besøke gården i juletiden. Koselige verksted. Og gøy å lære mer om historien vår.
Veldig koselig aktivitet. Dyktige folk som hadde en veldig fin omvisning, virkelig dyktige historiefortellere.
Tusen takk for fin anmeldelse. Hyggelig tilbakemelding til de som jobber på Jernaldergården, den blir formidlet videre:)