Gikk hit for å spise med fruen, og det ble uten tvil et av de beste måltidene vi har spist!
Vi gikk begge for Smakssymfoni, som er 5-retters menyen, og jeg bestilte i tillegg ølpakke med maten, mens fruen drakk vin.
Startet helt fantastisk med en carpaccio av hjort, som ble etterfulgt av en nydelig og fyldig skalldyrsuppe, begge deler av ypperste klasse.
Fortsatte så med en kamskjell-rett som må være noe av det beste vi har smakt, igjen smakskombinasjoner i en herlig sammensetning.
Ble så servert en syrlig eple-sorbet for å freske opp ganen litt før neste rett.
Og neste rett var andebryst med tilbehør som var så mørt og smakfullt at tallerken ble tom litt for fort!
Avsluttet så med 2 stk dessert-tallerkner, først en osteplanke og deretter en blanding av diverse småbiter og is.
Ølpakken fulgte menyen perfekt og kompletterte måltidet på en utrolig måte (inntatt siste øl som var en surøl med litt vinsmak..., litt utenfor min gane).
Så alt i alt en utrolig symfoni av retter og smaker, og anbefaler absolutt alle å gå for en 5-retters meny der!!
Prismessig ikke så ille heller ift opplevelsen og kvaliteten på maten, så ikke værre enn at man kan spise særs god mat uten å ha dårlig samvittighet for at det koster litt, verdt hver eneste krone 😊👍🏻