“Bare en plass man MÅ gå ved anledning”
Anmeldelse av Spiseriet

Spiseriet
Vurdert som nr. 46 av 319 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Gikk hit for å spise med fruen, og det ble uten tvil et av de beste måltidene vi har spist!

Vi gikk begge for Smakssymfoni, som er 5-retters menyen, og jeg bestilte i tillegg ølpakke med maten, mens fruen drakk vin.

Startet helt fantastisk med en carpaccio av hjort, som ble etterfulgt av en nydelig og fyldig skalldyrsuppe, begge deler av ypperste klasse.
Fortsatte så med en kamskjell-rett som må være noe av det beste vi har smakt, igjen smakskombinasjoner i en herlig sammensetning.
Ble så servert en syrlig eple-sorbet for å freske opp ganen litt før neste rett.
Og neste rett var andebryst med tilbehør som var så mørt og smakfullt at tallerken ble tom litt for fort!
Avsluttet så med 2 stk dessert-tallerkner, først en osteplanke og deretter en blanding av diverse småbiter og is.

Ølpakken fulgte menyen perfekt og kompletterte måltidet på en utrolig måte (inntatt siste øl som var en surøl med litt vinsmak..., litt utenfor min gane).

Så alt i alt en utrolig symfoni av retter og smaker, og anbefaler absolutt alle å gå for en 5-retters meny der!!

Prismessig ikke så ille heller ift opplevelsen og kvaliteten på maten, så ikke værre enn at man kan spise særs god mat uten å ha dårlig samvittighet for at det koster litt, verdt hver eneste krone 😊👍🏻

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Pål C

Anmeldt 4. januar 2019

Vi kjøpte 5-retters meny for 2 personer. Det er lenge siden sist jeg spiste her, men det skal definitivt ikke bli lenge til neste gang. Vi fikk 5-fantastiske retter og med et par ekstra smakebiter ble det 7 forskjellige ting. Vi bestilte faktisk regningen før siste rett kom (fordi vi tenkte å rekke noe, men det droppet vi fort).
Vi spiser ute minst 1 gang pr mnd i byen men tydeligvis alt for sjelden på dette flotte stedet. Det holder et hakk høyere standard en de fleste andre resturanter i byen. Det gjelder både service og matopplevelse. Anbefales sterkt!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Frode01197
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 13 stk som spiste forrett, ribbetallerken og dessert. De hadde tatt den tradisjonelle juleribba og løftet den til et helt nytt nivå - krydder, saus og tilbehør i perfekt balanse.
Anbefales på det aller beste!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kjellerik2015
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Denne søndagen ønsket vi å slappe av med god mat på et lyst og rolig sted. Hadde hørt at Spiseriet på Stavanger Konserthus har høy kvalitet på maten og nydelig utsikt mot kai.
Vi hadde ikke bestilt bord, og ble møtt av en hyggelig hovmester som fant et fint bord til oss. Fra et åpent og stilrent lokale var det god utsikt ut på en fregatt som lå til kai. Inne var det dekket til en stilig, innholdsrik og smakfull buffé.
Desserbordet som også inkluderte en flott sjokoladefontene utgjorde en behagelig avslutning på et innholdsrikt måltid - der vi på alle måter ble vartet opp av et hyggelig og profesjonelt behagelig personale.
Vi kommer igjen!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 52Drugis
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Vi kjøpte en Velsmakende 5 retters smakssymfoni gjennom appen Lets Deal til ca 500 kr pp (normalpris ca 800 kr pp). Hjemmelaga speltflatbrød med herlig dip, roastbiff forrett med snittede grønnsaker, kremet thaisuppe à la tom kha gai - nydelig! Herlig sorbet lekkert servert, ovnsbakt torsk med baconbiter, ovnsbakte lokale poteter på most ertestuing. Nydelig! Andebryst og iskrem med solbær...i det hele tatt en smakfull opplevelse! 4/5 stjerner, jeg har opplevd hakket bedre på luksuscruise men dette var ikke langt unna. Anbefales! Hyggelig betjening, stille og trivelig, moderne lokale i Stavanger Konserhus med utsikt mot sjøen. Tommel opp😃👍

Dato for besøk: november 2018
Takk, pegasus2011

Reisende som så på Spiseriet, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Spiseriet? Del dine erfaringer!