Vi var på Spiseriet ifm farsdag. 4 voksne og et barn. Kalde forretter var delikate og velsmakende. Da vi skulle ha varm hovedrett var det tomt for kylling (som var hovedretten). Vi var flere som sto og ventet på mat. Da vi bemerket til kokken at vi ønsket å bli servert så svarte han at " det var så mange "ulver blant gjestene", så vi fikk bare vente. Jeg ga opp og fant meg noe svinekjøtt og litt grønnsaker. Det smakte egentlig godt. Dessertbord-utvalget var veldig sparsomt syntes vi.
Vi besøkte Spiseriet sist i februar 2019. Da ble vi imponert av både hovedrett og dessertbord. Da ble det servert lekker indrefillet mm og dessertbordet imponerte. Det har skjedd en stor forandring siden den gang. Vi ble ikke imponert denne gangen og synes ikke vi fikk "value for money".
Det skal imidlertid sies at servitørene var veldig hyggelige og hjelpsomme overfor oss.