“Er litt skuffet over dårligere utvalg og lang ventetid på varmrett i forhold til tidligere besøk.”
Anmeldelse av Spiseriet

Spiseriet
Vurdert som nr. 53 av 240 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 6 - USD 25
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. november 2021 via mobile enheter

Vi var på Spiseriet ifm farsdag. 4 voksne og et barn. Kalde forretter var delikate og velsmakende. Da vi skulle ha varm hovedrett var det tomt for kylling (som var hovedretten). Vi var flere som sto og ventet på mat. Da vi bemerket til kokken at vi ønsket å bli servert så svarte han at " det var så mange "ulver blant gjestene", så vi fikk bare vente. Jeg ga opp og fant meg noe svinekjøtt og litt grønnsaker. Det smakte egentlig godt. Dessertbord-utvalget var veldig sparsomt syntes vi.
Vi besøkte Spiseriet sist i februar 2019. Da ble vi imponert av både hovedrett og dessertbord. Da ble det servert lekker indrefillet mm og dessertbordet imponerte. Det har skjedd en stor forandring siden den gang. Vi ble ikke imponert denne gangen og synes ikke vi fikk "value for money".
Det skal imidlertid sies at servitørene var veldig hyggelige og hjelpsomme overfor oss.

Dato for besøk: november 2021
Takk, Kjell B A

Anmeldt 3. november 2021

Variert og smakfull meny. Både fiske og kjøtt rettene var ikke for store, men med gode smaker. Hyggelig servitør som anbefalt godt.

Takk, rune377
Anmeldt 24. oktober 2021 via mobile enheter

Topp restaurant som er et godt valg i seg selv og før en konsert. Vi hadde fire retters surprise meny som var prima. Godt valg av viner fra restauranten også. Flott atmosfære og service

Takk, siddisene
Anmeldt 22. oktober 2021

Terningkast 1. Kald hovedrett, rå jordskokk uten salt. Kom kl 1900 og skulle spise 4 retter før forestilling kl 2100. Rakk ikke dessert. Sur servitrise på tross av dette. Altfor dyrt ifht hva man får. Skjerpings!!

1  Takk, tomhT9511TR
Anmeldt 3. oktober 2021

Vi var familie på tre voksne som ville prøve søndagsbrunch. Vi hadde fått gave kort i gave, vi hadde hørt mye skryt og gode ord om maten her.
Smakene på rettene var gode, det som derimot trekker ned at det som en regner som varm mat ikke var det. Jeg nevner pommesefrites, oksefilet, kyllinglår, dette var oppimot kaldt, i bestefall lunkent! Hvem spiser det på den måten?
I tillegg synes vi utvalget var noe lite på de kalde rettene, ost og spekemat.
Samt sveler, lapper, el blinis om du vil, disse virket tørre og som gårdsdagens.
Desert bordet var noe bedre.
Så alt i alt ikke toppscore fra oss, terning kast tre er det vi lander på, da sett i forhold til pris.

Takk, 225anetter

Reisende som så på Spiseriet, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Spiseriet? Del dine erfaringer!