Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Swords in Rock monument and Stavanger highlights private tour
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
USD 400,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Ulike måter å oppleve Sverd i fjell på
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (1 025)
Filtrer anmeldelser
1 025 resultater
Vurdering fra reisende
374
423
202
24
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
374
423
202
24
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 1 025 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Du får tre sverd i fjell og bitte litt opplysning om historien. Kunne ha vært gjort litt mere ut av det. Parkering rett ved siden av og bare 15 min unna sentrum. Men er det en fin sommerdag så er det så å si umulig å gå parkere der siden stranden ligger rett ved

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

Det er gode parkeringsmuligheter og rasteplasser i nærheten. Noe av historien står beskrevet på stedet. Ligger ett par 3 kilometer fra Stavanger sentrum og en fin plass å kjøre innom.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Knut Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Flott å se en så konkret skulptur med referanse til slaget som sto ute i fjordene her. Samlingen av Norge!!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Har man mulighet så er dette en kul plass å besøke, ca 3.5 km fra Stavanger sentrum, det er også flotte tur muligheter i umiddelbar nærhet

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, OddRichard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2019

Reiste fra og til Stavanger sentrum med buss 16. Det tok ca 15 minutter, og var en grei måte å komme seg hit på. Sverdene var vakre å se der de står plantet i fjellet. Hadde ok vær da vi var her, og opplevelsen er nok best om solen skinner. Fint å raste i området. Vel verdt et besøk!

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Molov13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser