Hafrsfjord er stedet man har hørt om, imponerende med disse sverdene og symbolikken bak. Fint tilrettelagt langs vannet, og mulig med et bad hvis været tillater det.
Nydelig perle med flott strand. Mulighet for å grille selv eller kjøpe noe i vogn på plassen. Flott for familie.
Sverd i fjell var mer en bare fjell, det var til og med tre sverd. Grei adkomst, med en del parkeringsplasser rett ved. Kort vei til attraksjonen. Verdt å få med seg.
Hyggelig sted for en liten stopp. Imponerende skulpturer med historiske tanker bak. Anbefaler en stopp her og ta gjerne litt ekstra tid til å se ut over havet😊bli imponert over vårt vakre land👍
Stedet går inn i historien der Harald Hårfagre samlet Norge til et land.
Vakkert sted, historisk. Ekstra fint i strålende vær, vi var heldige. Anbefaler et besøk til dette stedet
Vi kjørte forbi, gikk ut for å ta noen bilder, var kune et par andre der - ikke noe n spesiell opplevelse