Som venn av vikingtiden var det et stort ønske for meg å se Sverd i Fjell en dag. Det var bare overveldende.
Man kan se det fra veien, men stopp gjerne bilen, stig ut og få nærkontakt med dette verket. (Det er også badestrand ved siden av, for resten av familien.) Gå rundt og se på det fra flere vinkler. Monumental! Det setter tankene i gang om hva sverd har betydd i vår historie.
Et flott minnesmerke om slaget ved Hafrsfjord i år 874. Monumentet ligger lett tilgjengelig med bil en liten kjøretur utenfor byen. Vel verd å se
Minnesmerket ligger flott plassert ved stranden. Det er greit å parkere bilen. Attraksjonen kan besøkes raskt eller man kan kombinere dette med en tur på stranden eller piknik i det fri. Dette er en flott plass som er gratis å besøke.
Dette er et must om du er i området. Foreslår virkelig solnedgangen i Møllebukta der sverda står.
Da kan du ta flotte bilder av sverda med solnedgangen i bakgrunnen. Eventuelt ta et bad om sommeren. Fint turområde.
Historisk plassering i flotte omgivelser. Verd en liten stopp. Sverdene er store og er laget slik at de ser både brukte og ekte ut.