Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Swords in Rock monument and Stavanger highlights private tour
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
USD 400,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Ulike måter å oppleve Sverd i fjell på
fra USD 400,00
Mer informasjon
Anmeldelser (1 025)
Filtrer anmeldelser
1 025 resultater
Vurdering fra reisende
374
423
202
24
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
374
423
202
24
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 025 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2021

Man kan se det fra veien, men stopp gjerne bilen, stig ut og få nærkontakt med dette verket. (Det er også badestrand ved siden av, for resten av familien.) Gå rundt og se på det fra flere vinkler. Monumental! Det setter tankene i gang om hva sverd har betydd i vår historie.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, LynnF49Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021

Et flott minnesmerke om slaget ved Hafrsfjord i år 874. Monumentet ligger lett tilgjengelig med bil en liten kjøretur utenfor byen. Vel verd å se

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, sommelier-57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Minnesmerket ligger flott plassert ved stranden. Det er greit å parkere bilen. Attraksjonen kan besøkes raskt eller man kan kombinere dette med en tur på stranden eller piknik i det fri. Dette er en flott plass som er gratis å besøke.

Dato for opplevelse: mai 2021
2  Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. januar 2021 via mobile enheter

Dette er et must om du er i området. Foreslår virkelig solnedgangen i Møllebukta der sverda står.

Da kan du ta flotte bilder av sverda med solnedgangen i bakgrunnen. Eventuelt ta et bad om sommeren. Fint turområde.

Dato for opplevelse: januar 2021
3  Takk, st_lee2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Historisk plassering i flotte omgivelser. Verd en liten stopp. Sverdene er store og er laget slik at de ser både brukte og ekte ut.

Dato for opplevelse: september 2020
2  Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser