“Den lunch”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Beste vegetarretten jeg har spist " kjøkkenhagens hemmeligheter" Godt og varmt en regnværsdag. Hyggelig personal. En fin opplevelse som kan anbefales på det sterkeste 👍Mvh Tone Møller Svendsen

Takk, tonem48
Cruiser24414205573, Eier på Kafe Bacchus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 6. juli 2020

Vi var innom for et glass og ble ikke skuffet.
Særdeles god service på tross av mange naturlige restriksjoner

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Petter B
Anmeldt 22. mai 2020

Ble godt tatt imot, spiste god mat, men da vi tok opp laptopen og skulle jobbe ble vi henvist bakerst i lokalet som er en mørkere del av lokalet. Denne delen er hyggelig for de som skal sitte å nyte en kaffe, ta et glass og prate. Derimot er det ikke ypperlig å jobbe. Det å jobbe på en cafe er helt normalt og mange benytter seg av denne muligheten. Tidligere hadde vi sett på andre steder å sitte hvor mange andre satt med laptop og antakeligvis jobbet.

Vi satt oss ned ute, da vi tenkte dette skulle være i orden pga. lyssituasjonen og sitteplassene i den mørkere delen av lokalet er sofaer. Den ene ansatte fortalte at det var ok, men så kom en annen ansatt og var meget bastant og hadde en ufin tone med at vi satt der. Argumentene gikk i: "alle andre vet dette", "det bare var sånn, dette er reglene". Da vi forklarte at den ene ansatte hadde sagt det var ok, fortsatte hun å diskutere med at det ikke var det. Vi påpekte at hun burde ta en prat med den andre ansatte før hun gikk videre. Dette gjorde hun ikke og sa at det er ok for denne gang, vi kan sitte der i 30 min til.

Dette førte til at vi ikke følte oss velkommen, utilpass og urettferdig behandlet. Vi forlot dermed stedet med en ubehagelig følelse. Dårlig kommunikasjon med ansatte og urettferdig behandling av kundene sine er noe vi ikke setter pris på. Det burde være likegyldig for ansatte hva kundene gjør så lenge man er betalende kunder, uavhengig om man jobber på sin mobiltelefon eller laptop.

Dato for besøk: mars 2020
9  Takk, Cathrine Johann... S
Anmeldt 12. februar 2020

Utmerket plass for god mat, og hyggelig betjening. kommer igjen her. Det er slike plasser det skulle vært mer av der de servere mat til å bli mett av til en hyggelig pris, og ikke en lite smaksprøve som bli servert fler plasser.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, nusse20
Anmeldt 28. oktober 2019 via mobile enheter

Hyggelig lunsj på Bacchus. Fint interiør, en plass med sjarm. Maten var god, det samme var servicen. En plass som kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, ztig65

Reisende som så på Kafe Bacchus, så også på

Stavanger kommune, Rogaland

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Kafe Bacchus? Del dine erfaringer!