Jeg og en venninne bestilte en flaske vin og hver sin matrett,det var lørdag og en del folk i cafeen,men ikke overfyllt, og de var tre stk. på jobb.Vi må selv vinke bort servitøren for å bestille,og han virker veldig stresset og sur.Det kommer inn to bord etter oss som begge får drikke, men vi har fremdeles ikke fått vinflasken. Vi etterspør den to ganger, og får beskjed om at den er på vei,men ingenting skjer. Den ene servitøren ynnskylder seg og sier at det er veldig travelt,greit nok. vi sier at vi likevel synes det er litt rart at flere bord som kom etter oss har fått sine bestillinger,og at vi føler oss litt glemt, servitøren ynnskylder seg igjen,når han kommer med maten, og vi glemmer det hele litt. Da kommer plutselig det vi tror er daglig leder bort til bordet og er meget fornærmet over at vi har klaget!Vi får beskjed om at dette er ikke noen take away plass, og at vi må skjønne at det tar tid. Vi prøver å si at det var drikken vi syntes tok lang tid,og ikke maten,men det vil han ikke høre på. Tenker at man har misforstått litt hva service er når man kjefter på kundene sine,meget skuffende besøk!