“Umulig med jobbsamtaler/planleggingsmøtet på dette stedet”
Anmeldelse av Kafe Bacchus

Kafe Bacchus
Vurdert som nr. 59 av 320 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: kr 421 - kr 1 674
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 7. mars 2024 via mobile enheter

Vi satt to stk og skulle ha en jobbsamtale. Bestilte drikke og skulle spise lunsj sammen med andre etterpå. Problemet var bare at vi ikke fikk ha pc der. Det var visst strengt forbudt.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Q6706DVelisabethl

Anmeldt 30. oktober 2021 via mobile enheter

Jeg og en venninne bestilte en flaske vin og hver sin matrett,det var lørdag og en del folk i cafeen,men ikke overfyllt, og de var tre stk. på jobb.Vi må selv vinke bort servitøren for å bestille,og han virker veldig stresset og sur.Det kommer inn to bord etter oss som begge får drikke, men vi har fremdeles ikke fått vinflasken. Vi etterspør den to ganger, og får beskjed om at den er på vei,men ingenting skjer. Den ene servitøren ynnskylder seg og sier at det er veldig travelt,greit nok. vi sier at vi likevel synes det er litt rart at flere bord som kom etter oss har fått sine bestillinger,og at vi føler oss litt glemt, servitøren ynnskylder seg igjen,når han kommer med maten, og vi glemmer det hele litt. Da kommer plutselig det vi tror er daglig leder bort til bordet og er meget fornærmet over at vi har klaget!Vi får beskjed om at dette er ikke noen take away plass, og at vi må skjønne at det tar tid. Vi prøver å si at det var drikken vi syntes tok lang tid,og ikke maten,men det vil han ikke høre på. Tenker at man har misforstått litt hva service er når man kjefter på kundene sine,meget skuffende besøk!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, 685kristineg
Anmeldt 16. mai 2021

Veldig hyggelig personale, intim cafe, Godt over gjennomsnittet på mat, liten utedel front cafe til ca. 10 pers. , overbygg bakkgård for uteservering .

Dato for besøk: mai 2021
Takk, StigT2
Anmeldt 22. desember 2020 via mobile enheter

Dette er en hyggelig plass for en god lunsj. Bestilte Kjøkkenhagens hemmelighet som er en vegetarrett. God komposisjon og nydelige smaker. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: desember 2020
2  Takk, ztig65
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Beste vegetarretten jeg har spist " kjøkkenhagens hemmeligheter" Godt og varmt en regnværsdag. Hyggelig personal. En fin opplevelse som kan anbefales på det sterkeste 👍Mvh Tone Møller Svendsen

Takk, tonem48
Cruiser24414205573, Eier på Kafe Bacchus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Reisende som så på Kafe Bacchus, så også på

Stavanger kommune, Rogaland

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Kafe Bacchus? Del dine erfaringer!