Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig. Fikk beskjed om å”
Anmeldelse av XO Steakhouse

XO Steakhouse
Vurdert som nr. 51 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 12 - USD 48
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Elendig. Fikk beskjed om å vente 10 min. Flere ble sluppet inn før oss. Hovmester hadde glemt oss. Når vi minnet han på det og omsider fikk anvist bord får vi beskjed om at kjøkkenet var tomme for mat. Helt håpløst. Blir ingen flere besøk hit. Har aldri opplevd maken

Dato for besøk: juli 2020
Takk, driftin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jarleu2014, Eier på XO Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei Rune
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding.

Trist å høre at hovmesteren hadde glemt dere, slikt skal ikke skje og det beklager vi.
Det har i sommer vært uvanlig travle tider og utrolig stor pågang. Det er helt sant det du skriver, vi gikk faktisk talt tomme for mat, som også er beklagelig.
Logistikk og kommunikasjon (hovemester og kjøkken) har feilet her dessverre. Vi vil se på rutinene våre og fremtidige forbedringer i fremtiden.

Ha en fortsatt fin dag.

Med vennlig hilsen

Jarle Unhjem (Eier)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (346)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 346 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Positivt: ligger sentralt i byen. Maten smakte godt - selv om den var enkel. Kort ventetid.

Negativt: maten står ikke i forhold til prisen: kr 200 for en burger - uten frites ... Dette måtte kjøpes i tillegg for kr 80. Slitent og mørkt interiør.

Vil jeg gå dit igjen? Nei.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Britt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jarleu2014, Eier på XO Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Britt
Tusen takk for din tilbakemelding.
Kjekt å høre at du likte maten. Vi opererer med markedspriser men setter pris på tilbakemeldingen din og tar det med oss videre ved evaluering.

Ha en fortsatt fin dag.

Med vennlig hilsen
Jarle Unhjem (Eier)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Heilt OK, men ikkje meir. Maten er altfor dyr i forhold til kva du får levert på fatet. Bestilte biff og spare ribs. Begge rettane var heilt greie på smak, men eg hadde forventa at maten var meir gjennomførte mtp kva prisnivå denne staden legg seg på.
Veldig trivelege servitørar.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jarleu2014, Eier på XO Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Kristina
Tusen takk for din tilbakemelding.
Godt å høre at du likte maten du blei servert og at du synes servitørene var trivelige.

Når det gjelder prising av våre retter så prøver vi hele tiden å forholde oss til markedspriser. Noen synes det er dyrt og andre synes det er en ok pris iht smak, atmosfære og betjening/service.
Vi setter uansett pris på dine synspunkter og tar dette med oss videre ved neste evaluering.

Takk igjen og ha en fortsatt fin dag.

Med vennlig hilsen
Jarle Unhjem (Eier)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Var 3 ute og spiste. To bestilte biff, og jeg kyllingburger. Kyllingburgeren var helt ok, ikke noe voldsomt, men smakte greit.
Guttene var veldig fornøyd med biffen, perfekt stekt, god porsjon og gode smaker.
Servicen var god, men en moe stiv pris

Dato for besøk: juli 2020
Takk, karolinesa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jarleu2014, Eier på XO Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Karoline og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av ditt besøk hos oss.

Så synd at ikke kyllingburgeren kun "smakte greit". Skulle ønske vi kunne gitt deg en bedre smaksopplevelse.

Takk igjen for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Jarle Unhjem (Eier)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Spiste en burger med jalapeño og blåmuggost. Veldig saftig burger, men 299kr for en burger er for meg i meste laget. I tillegg når man vil ha chips ved siden av til 79kr blir det i meste laget.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 221vegardh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jarleu2014, Eier på XO Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Vegard
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord om din opplevelse her hos oss.

Bra at du synes burgeren var saftig, men ja, det er muligens dyrt men vårt mål er å overholde markedspriser.
Uansett setter vi pris på dine synspunkter og tar dette med oss videre ved evaluering av fremtidige priser.

Ha en fin dag og velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen

Jarle Unhjem (Eier)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på XO Steakhouse, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i XO Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din