Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svikter aldri!”
Anmeldelse av Fisketorget Stavanger

Fisketorget Stavanger
Vurdert som nr. 12 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 38
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat, Fisketorget leverer hver gang og svikter aldri. Hyggelig og proff service. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Frusela
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 087)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

9195 av 1 087 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Vi bestilte klassisk lutefisk med to serveringer.
Meget god fisk, perfekt konsistent og passe fuktighet. Tilbehør med ertestuing, bacon, sennep og poteter. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Mortenpost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

En hyggelig restaurant i sentrum av Stavanger. Bestilte dagens husman, som smakte fortreffelig. Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018

Tok med en sveitsisk forretnings partner for og spise godt måltid fra havet. Vet at denne karen gledet seg til skalldyr tallerken. Var dagen før nede og bestilte bord og skalldyr tallerken så trodde alt var i orden. Dessverre var det ikke det. Kelner mente at det ikke var lagt en bestilling på dette, men kunne tilby en redusert skalldyr tallerken. Noe vi takket høflig nei til. Vi gikk for 3 retters, og dette skuffet ikke. Maten er særdeles god og flott tilrette lagt. Vin var god, men vi fikk ikke prøve smake den, kelner bare helte opp vin i glassene våre, noe vi syntes var merkelig. Heldigvis var vinen utrolig god. Jeg gir kun 2 prikker kun for at de ikke greide og ordne den gode skalldyr tallerken som vi hadde bestilt dagen før. Resturanten kan anbefales. Har spist her før også, og mener at jeg skrev den gang at jeg synes det er litt dyrt i forhold til størrelsen på menyen. Men kommer nok igjen en gang.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, snadder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Trivelig sted. Mye folk uten at det ble negativt. Maten var lekker- velsmakende og passe mengde. Ostefatet til dessert falt ikke helt i smak, men mette ble vi.

Dato for besøk: november 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fisketorget Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Fisketorget Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din