“Fanatisk god mat”

Vurdert som nr. 12 av 322 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste kremet fiskesuppe og «dagens fangst», dvs. stekt kveite med bakte poteter og rotgrønnsaker - og kremet skalldyrsaus. Super service og nydelig mat.

Takk, johngunnars

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Servicen var god til å begynne med,men sterkt fallende på grensen til likegyldighet.En av oss 4 fikk ikke rett nr 7.vi fikk heller ikke bestilt portvin til osten.Er du sulten så bestill stor fiskesuppe.Er du ikke sulten bestill dn 7 retter.Porsjonene var latterlig små til tross for at servitør ved bestilling sa at det var mye mat.3retter er vesentlig mer mat enn 7retter(6som jegfikk)Servitørene var fraværende på slutten av måltidet.vi spiste på Fisketorget for flere år siden og mat og service var da god.Nå var det ordinært pluss.Mat og service sto ikke i forhold til prisen.Hit går vi ikke mer.

2  Takk, HHBNorge
Anmeldt 10. juli 2020

Spiste middag med familien ifm. Norgesferie. Vi spiste fiskesuppe og dagens fisk, som var en helt nydelig torskerett. Beste torskeretten jeg har blitt servert noensinne! Anbefales på det varmeste for fiskeentusiaster!

1  Takk, MartheMN
Anmeldt 8. juli 2020

Kona og jeg så heldige å få bord til lunsj i går, og det var et meget lykkelig valg. Beliggenheten til stedet kunne bety at dette stedet er nok en turistfelle. Men dette stedet kan trygt anbefales, både mat og service var i ypperste klasse! Det kan være lurt å reservere bord, køen på utsiden var til tider lang - så lang at man nesten (men bare nesten) hadde dårlig samvittighet når man bestilte et ekstra glass hvitvin til dessert!

2  Takk, Oystein F
Anmeldt 3. juli 2020

Juni, sol og varmt i Stavanger og alle var på byen.
Ventetiden for å få bord var lang
Vi spiste blåskjell og fiskesuppe. Begge rettene falt i smak så vi tilbragte ytterligere en kveld i køen til Fisketorget

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 974bjarnea

Reisende som så på Fisketorget Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Fisketorget Stavanger? Del dine erfaringer!