“Norges beste fiskerestaurant”

Fisketorget Stavanger
Vurdert som nr. 12 av 322 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Norges beste fiskerestaurant og utsalg av sjømat! 💙🐟🦀
Her får man topp kvalitet på sjømaten og mye mat for pengene! Anbefaler «litt av alt menyen». Lønner seg å bestille bord.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Henriette88A

Anmeldt 2. august 2020

Vi var 3 par som alle er kresne fiskespisere som hadde store forventninger til Fisketorget restaurant i så måte. Vi ble ikke skuffert. Nydelig fiskesuppe, fantastisk dagens fangst meny (kveite), smakfulle dampende blåskjell, iskald hvitvin og øl brygg fra Leirvig, med deilige sorbeter og ostetallerkner- alt kombinert med profesjonell og trivelig servering gjorde dette til en perfekt restaurant opplevelse. Er du glad i sjømat så bør Fisketorget stå øverst på listen.

Takk, pettero340
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig betjening.
Verdt hver en krone.
Vi var fem og gikk for 4 retter med med både sjampis og chablis. Av sluttet med en kaffe og nydelig grappa barolo.
Fiskesuppe, blåskjell, bakt kveite med risoni, stekt lange og kamskjell sashimi. Alt var nydelig.
Anbefales

Dato for besøk: august 2020
Takk, Øyvind J
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste kremet fiskesuppe og «dagens fangst», dvs. stekt kveite med bakte poteter og rotgrønnsaker - og kremet skalldyrsaus. Super service og nydelig mat.

Takk, johngunnars
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Servicen var god til å begynne med,men sterkt fallende på grensen til likegyldighet.En av oss 4 fikk ikke rett nr 7.vi fikk heller ikke bestilt portvin til osten.Er du sulten så bestill stor fiskesuppe.Er du ikke sulten bestill dn 7 retter.Porsjonene var latterlig små til tross for at servitør ved bestilling sa at det var mye mat.3retter er vesentlig mer mat enn 7retter(6som jegfikk)Servitørene var fraværende på slutten av måltidet.vi spiste på Fisketorget for flere år siden og mat og service var da god.Nå var det ordinært pluss.Mat og service sto ikke i forhold til prisen.Hit går vi ikke mer.

2  Takk, HHBNorge

Reisende som så på Fisketorget Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Fisketorget Stavanger? Del dine erfaringer!