God service, fantastisk fiskesuppe, svært rekesmørbrød, nydelig hvitvin. Kjapt levert. Kommer tilbake.
85–89 av 1 272 anmeldelser
Hyggelig personale som tok smitteregler på alvår. Vi spiste 7 rettet middag og hadde i utgangspunktet ikke høye forventninger. Men maten var svæt godt tilberedt, og med gode råvarer fra havet og Brimse så kan ikke så mye gå galt. Her kan vi gjerne komme igjen.
«Litt av alt» ett utsøkt måltid på 5 retter satt sammen av kjøkkenet - anbefales virkelig - Husk bestille bord Stavangers mest utsøkte sted for ett måltid du aldri vil glemme
Norges beste fiskerestaurant og utsalg av sjømat! 💙🐟🦀
Her får man topp kvalitet på sjømaten og mye mat for pengene! Anbefaler «litt av alt menyen». Lønner seg å bestille bord.
Vi var 3 par som alle er kresne fiskespisere som hadde store forventninger til Fisketorget restaurant i så måte. Vi ble ikke skuffert. Nydelig fiskesuppe, fantastisk dagens fangst meny (kveite), smakfulle dampende blåskjell, iskald hvitvin og øl brygg fra Leirvig, med deilige sorbeter og ostetallerkner- alt kombinert med profesjonell og trivelig servering gjorde dette til en perfekt restaurant opplevelse. Er du glad i sjømat så bør Fisketorget stå øverst på listen.