“Middag etter anbefaling fra hotellet ”
Anmeldelse av Fisketorget Stavanger

Fisketorget Stavanger
Vurdert som nr. 12 av 322 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Siden hotellet vi bodde på ikke serverte middag ble vi anbefalt Fisketorget. Vi hadde ikke bestilt bord, men de ordnet seg med plass. Gutta bestilte blåskjell og jentene bestilte stor fiskesuppe. Kelneren sa de ikke burde ha stor porsjon så de tok medium. Da maten kom raskt skjønte vi hvorfor. Det var mer enn nøk med mat. Betjeningen var hyggelige og det var god stemning i lokalet

Takk, Arne Gunnar H

Anmeldt 7. september 2020

Min samboer og jeg har gjentatte ganger spist her det siste halvåret etter at coronapandemien kom. De har virkelig lagt til rette for en trygg og flott matopplevelse. Fiskesuppen er bare helt magisk og porsjonene er store. Jeg går for normal skål og den er stor nok. Rekesmørbødet med alle gode ingredienser på er også helt fantastisk. Skal du ha sjømat i Stavanger, så er dette plassen å spise. Byens beste beliggenhet også innerst i vågen

1  Takk, tor_leversen
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Her kunne standarden på maten vært bedre, dårligste fiskesuppa jeg har spist på lenge. Lite smak og nesten ikke fisk. Tok lang tid før vi fikk bestilt både mat og drikke. Vi kommer ikke tilbake

Takk, Lis197
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Har spist her ved flere anledninger, og aldri har jeg blitt skuffet. Maten er upåklagelig og servicen med. Er aldri redd for å bli skuffa, anbefales virkelig!

2  Takk, Andahl87
Anmeldt 17. august 2020

Vi var et par som bestilte "litt av alt". Nydelig mat og fin beliggenhet. Servitøren vår var både hyggelig, kunnskapsrik og kunne menyen godt! Litt minus for at det tok litt mye tid mellom hver rett. Bør bestille bord!

Takk, 105alidal

Reisende som så på Fisketorget Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Fisketorget Stavanger? Del dine erfaringer!