Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig personal . Veldig bra beliggenhet .”
Anmeldelse av Fisketorget Stavanger

Fisketorget Stavanger
Vurdert som nr. 13 av 227 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 41
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Anmeldt 23. september 2020

Vi har bestilt husets fiskesuppe etter anbefaling av andre gjester . Men smak , konsistens og utvalg av fisk falt ikke smak . Suppe smakte veldig lite etter fisk , vi bestilte salt , pepper og chilisause . Vin anbefaling til suppe fant smak . Tusen takk

Dato for besøk: august 2020
Takk, Dirk V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 1 101 anmeldelser

Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Siden hotellet vi bodde på ikke serverte middag ble vi anbefalt Fisketorget. Vi hadde ikke bestilt bord, men de ordnet seg med plass. Gutta bestilte blåskjell og jentene bestilte stor fiskesuppe. Kelneren sa de ikke burde ha stor porsjon så de tok medium. Da maten kom raskt skjønte vi hvorfor. Det var mer enn nøk med mat. Betjeningen var hyggelige og det var god stemning i lokalet

Dato for besøk: september 2020
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

Min samboer og jeg har gjentatte ganger spist her det siste halvåret etter at coronapandemien kom. De har virkelig lagt til rette for en trygg og flott matopplevelse. Fiskesuppen er bare helt magisk og porsjonene er store. Jeg går for normal skål og den er stor nok. Rekesmørbødet med alle gode ingredienser på er også helt fantastisk. Skal du ha sjømat i Stavanger, så er dette plassen å spise. Byens beste beliggenhet også innerst i vågen

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, tor_leversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Her kunne standarden på maten vært bedre, dårligste fiskesuppa jeg har spist på lenge. Lite smak og nesten ikke fisk. Tok lang tid før vi fikk bestilt både mat og drikke. Vi kommer ikke tilbake

Dato for besøk: september 2020
Takk, Lis197
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Har spist her ved flere anledninger, og aldri har jeg blitt skuffet. Maten er upåklagelig og servicen med. Er aldri redd for å bli skuffa, anbefales virkelig!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Andahl87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fisketorget Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Fisketorget Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din