Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og hyggelig betjening😀”
Anmeldelse av Fisketorget Stavanger

Fisketorget Stavanger
Vurdert som nr. 11 av 234 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 13 - USD 35
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Topp service og fantastisk mat
Beste blåskjell ever. Anbefales på det varmeste. Vi kommer gjerne igjen Bedre blir det ikke ☀️

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Ann S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 144)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 1 144 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Topp service og god mat. Fiskesuppe og blåskjell. Anbefales på det sterkeste. Hyggelig betjening. Stor pågang på varme sommerdager, så det lønner seg å bestille bord.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, DrNord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Veldig kunnig og serviceinriktad personell tillsammans med fantastiske råvaror og mat. Det kan ikke bli dårlig. Dette var en opplevelse slik en sådan her resturang skal vare. Og vi spiste bare lunsj. Ønsker at jeg hade hatt tid til en helkveld med smaksmenyer på fisketorget.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Go57221618264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021

Her er service og kunnskapsnivå like god som maten, meget fristende meny som viste seg å holde hva den lover, vi besøkte restauranten 3 ganger på 4 dagers opphold i Stavanger, takk til Anders for en herlig opplevelse!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 174andersh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Vi kom tilbake fra en utflukt og ønsket oss en lunch. Vi hadde ikke bestilt bord på forhånd så da måtte vi sitte ute. Vi fikk beskjed om at dersom det begynte å regne, så ville det ikke være mulig å flytte innendørs. Vi bestilte dagens husmann som var fiskekaker og så et rekesmørbrød. Porsjonen med fiskekaker var generøs, men jeg innbilte meg at jeg skulle få en tradisjonell fiskekakemiddag med raspede gulrøtter og smør, så det var litt anderledes enn forventet. Rekesmørbrødet var gedigent og så kjempegodt ut. Dessverre så begynte det å regne rett etter at vi fikk maten, så det var en strek i regningen. Besøket ble derfor amputert. Men rask og hyggelig betjening, selv om jeg reagerer på at det var engelsktalende servitører.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fisketorget Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Fisketorget Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.