“En meget bra restaurant”
Anmeldelse av Bullock Steak & Bar

Bullock Steak & Bar
Vurdert som nr. 79 av 321 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 20. november 2018

Dette var en koselig plass med god mat og drikke. Plassen er sentralt i Stavanger og servisen var utmerket. aDette er en god plass som vi kommer tilbake til. Det var riktig koselig her.

Takk, scandinaver

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi fant denne restauranten ved en tilfeldighet. Restauranten hadde en passe stor meny og det var tydelig at de satset på kvalitet og ikke «litt av alt». Kjøttet var perfekt grillet og tilbehøret smakte kjempegodt. Koselig og oppmerksomt personale.

1  Takk, Ane-hal
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Vi valgte oss 3 retters meny og ble veldig fornøyde. Koselige lokaler og veldig hyggelige servitører.

1  Takk, Shauri82
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Helt greit sted, utsikt mot havna. Maten er ok, bestille burger og ørreten. Bordene er ikke for tett.

2  Takk, steinu2018
Anmeldt 25. juli 2018

Vi besøkte Bullock under Gladmaten. Jeg bestilte blåskjell til lunch som smakte fortreffelig. Jeg spiste middag der samme dag. Valget falt da på biff. Biffen var god den, men litt i seigeste laget. Og den var i dyreste laget, sett i forhold til hva som ble servert. Hyggelige servitører som hadde en travel dag, men som greide å følge bra opp kundene på tross av veldig mye folk.

Takk, olen61

Reisende som så på Bullock Steak & Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Bullock Steak & Bar? Del dine erfaringer!