Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk torsk”
Anmeldelse av Bullock Steak & Bar

Bullock Steak & Bar
Vurdert som nr. 74 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 5 - USD 45
Kjøkken: Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 23. september 2020

Fikk servert en fantastisk torsk surret inn i bacon, med knallgod saus og potetmos. Hadde også en Bayleis-ostekake. Den var ikke etter min smak, men syns likevel den var ok. Fisken var helt klart høydaren!

Servicen var ok og de vi traff på var hyggelige. De fikset også bord til oss i pub-delen hvor det var trubadur og gode drinker.

Kommer igjen.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elskermatpaabyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (227)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 227 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Spiste en middag her mens vi var i Stavanger. Indrefileten kan anbefales. Ikke alt for dyrt. Servicen er litt blandet, kommer litt an på hvem du møter.

Dato for besøk: august 2020
Takk, kire9219
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

I utgangspkt en fantastisk trivelig plass med masse godt på menyen og fin uteplass i kveldssolen. Dessverre er det mye som ødelegger det gode utg.pkt:: for det første bør de ansatte kunne snakke norsk, iallefall være i stand til å FORSTÅ norsk. Det framstår også rart når restauranten tidlig på fredagskvelden er tomme for flere av rettene( blåskjell, skalldyrpasta), særlig når servitøren ikke vet om det...Maten var grei mok, selv om hamburgerbrødet var mer som kavring. Dessuten bør en plain hamburger til 269kr være bedre enn dette! Biffene var også helt ok, men heller ikke mer, det er for dårlig med disse prisene. Når vi høflig ber servitøren om å splitte regningen, himler hun med øyene og ber oss heller vippse hverandre... Selv i Stavanger finnes det bedre enn dette!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Lang ventetid på maten, ca en time. Servitør snakket ikke norsk. Fikk Ikke tilbud om mer drikke mens vi ventet så lenge. Lite mat i forhold til pris. Indrefiléten som ble bestillt var ikke som forventet og alt for mye stekt (bestilte medium)
Ble også bestillt såkallt «Wrap steak» som ble servert med kaldt kjøtt, forventet at det var varmt da retten ikke var en lunsjrett vél å merke.
Fikk heller ikke tilbud om dessert, og gikk lenge før vi fikk betale. Vanskelig å få kontakt med betjening.

Dette er rett og slett ikke godt nok!
Alt i alt en negativ opplevelse

Dato for besøk: juli 2020
Takk, torau2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

God service, hyggelig personale. Utrolig god mat. Vi bestilte indrefilet, den var helt perfekt. Godt tilbehør. Anbefaler denne restauranten på det varmeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lise010
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bullock Steak & Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Bullock Steak & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din