“Ikke verdt besøket”

Bullock Steak & Bar
Vurdert som nr. 74 av 323 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Grill
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Alle bestilte 3 retter som var scampi og entrecote samt valgfri mouse eller tiramisou.
Scampi var ok, men minus for ingen smør eller olje til medfølgende brød.
Biffen skulle være medium som standard, men samtlige 7 var well done. Sausen var meeeget god, men alt i alt en dårlig hovedrett.
Desserten var ok. Tilhørende vinpakke, god hvitvin, ok rødvin og god dessertvin.
Veldig støyende lokale oppe i 2.etg.
Ville kun gått her dersom ingen andre har ledig.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, globebuster

Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

God mat, raskt servert av hyggelig personell. Det eneste negative var at vi ikke fikk bord utenfor, men hva kan man forvente på en strålende sommerkveld.

Dato for besøk: august 2022
Takk, chrtripad
Anmeldt 22. juli 2022

Til sammen var vi seks stykker, store og små. Alle fikk det de ville ha, stekt omtrent som man ville (min var litt mye stekt for min smak).
Helt greie priser, hyggelig betjening.

Takk, P9516PJfrankh
Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

Ekstremt dårlig mat, noe av det dårligste vi har spist i denne byen! Tjukk fiskesuppe uten fisk og blåskjell med null smak. Skikkelig nedtur.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Unn B
Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Vi var der en søndag og det var ganske rolig. Bestilte blåskjell med pommes frites og fiskesuppe. Pommes frittes var det eneste som var godt. Det var utrolig nok ingen fisk eller proteiner i fiskesuppen som kunne vært sausen til fiskeboller (veldig tykk). Ingen smak på blåskjellene eller kraften til disse.

Tross to blide servitører som gjorde sitt beste var dette en meget skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, stianvdy

Reisende som så på Bullock Steak & Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Bullock Steak & Bar? Del dine erfaringer!