Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig Pad Thai”

Original Thai Food Take Away
Vurdert som nr. 52 av 275 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservater
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Spiser mye thai mat og vet hvordan PadThai skal smake. Denne var smakløs veldig tørr, ihelkokte nudler. To reker er rett og slett kjipt. Vi var der rett før stengetid de bør heller si nei istedenfor å servere det de har igjen i i gryta som PadThai. Ekstremt skuffet.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 101 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2019

Vi Kjøpte 2 stk kylling i rød karri. Det var Ingen smak på selve retten, mer kokos enn noe annet og det føltes veldig utvannet. Kyllingen var tam og smakte minimalt til ingenting, og grønnsakene var så overkokte og myke at det halve kunne vært nok. Når det på hjemmesiden deres reklameres for ferske råvarer og at restauranten kun kan lage en porsjon om gangen på grunn av at alt lages ved bestilling og ikke er ferdiglagd (samt at ventetiden blir lang på grunn av dette - Og det i realiteten tok 15min etter samtale avsluttet) blir dette ekstremt skuffende. Kommer ikke til å handle her igjen.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Martytm1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Har bestilt phad thai hver gang jeg har spist her og den smaker alltid utmerket. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Taliza3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Frityrstekt kylling nesten uten kylling. Kyllingbitene var mikroskopiske, tørre og smakløse, mest frityrstekt mel. Peppersaus uten pepper..... og nestes ikke grønnsaker i det hele tatt. Dette var skikkelig dårlig, ikke å anbefale....

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Nomad49603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Dette vil jeg kalle er ett av Stavangers beste Thaimat restauranter.
Serverer alltid god og mettende mat.
Det er unike smaker for hvert gaffel tak du tar av maten.
Her det noe for en hverman, Kylling, Svin, Lam, Våruller etc.
De ansatte får deg til å føle deg godt i varetatt som kunde og ikke minst trygg på at maten leverer skal holde mål og mere til.
Denne restauranten egner seg for både små, store og eldre.

Gode parkeringsmuligheter med en hel platting full av parkeringsplasser eller en liten plass utenfor som du kan bruke som "hurryup" for å hente take away.

Restauranten ligger på hjørne av ett hvit bygg, lett å finne og lett å komme seg til.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Juliekittelsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Original Thai Food Take Away, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Original Thai Food Take Away? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din