“Elendig Pad Thai”

Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Spiser mye thai mat og vet hvordan PadThai skal smake. Denne var smakløs veldig tørr, ihelkokte nudler. To reker er rett og slett kjipt. Vi var der rett før stengetid de bør heller si nei istedenfor å servere det de har igjen i i gryta som PadThai. Ekstremt skuffet.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Tor_Eivind_67

Anmeldt 24. august 2019

Vi Kjøpte 2 stk kylling i rød karri. Det var Ingen smak på selve retten, mer kokos enn noe annet og det føltes veldig utvannet. Kyllingen var tam og smakte minimalt til ingenting, og grønnsakene var så overkokte og myke at det halve kunne vært nok. Når det på hjemmesiden deres reklameres for ferske råvarer og at restauranten kun kan lage en porsjon om gangen på grunn av at alt lages ved bestilling og ikke er ferdiglagd (samt at ventetiden blir lang på grunn av dette - Og det i realiteten tok 15min etter samtale avsluttet) blir dette ekstremt skuffende. Kommer ikke til å handle her igjen.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Martytm1
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Har bestilt phad thai hver gang jeg har spist her og den smaker alltid utmerket. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Taliza3
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Frityrstekt kylling nesten uten kylling. Kyllingbitene var mikroskopiske, tørre og smakløse, mest frityrstekt mel. Peppersaus uten pepper..... og nestes ikke grønnsaker i det hele tatt. Dette var skikkelig dårlig, ikke å anbefale....

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Nomad49603
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Dette vil jeg kalle er ett av Stavangers beste Thaimat restauranter.
Serverer alltid god og mettende mat.
Det er unike smaker for hvert gaffel tak du tar av maten.
Her det noe for en hverman, Kylling, Svin, Lam, Våruller etc.
De ansatte får deg til å føle deg godt i varetatt som kunde og ikke minst trygg på at maten leverer skal holde mål og mere til.
Denne restauranten egner seg for både små, store og eldre.

Gode parkeringsmuligheter med en hel platting full av parkeringsplasser eller en liten plass utenfor som du kan bruke som "hurryup" for å hente take away.

Restauranten ligger på hjørne av ett hvit bygg, lett å finne og lett å komme seg til.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Juliekittelsen

Reisende som så på Original Thai Food Take Away, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Original Thai Food Take Away? Del dine erfaringer!