Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra!”
Anmeldelse av Charlottenlund

Charlottenlund
Vurdert som nr. 144 av 225 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Koselig gjestehus, midt i byen med gåavstand til alt. Stille og hyggelig betjening. Koselig rom med det du trenger. Eget bad m/dusj & wc. To stoler og lite bord. Gode senger men kunne godt vært en hel overmadrass for to. Frokosten var begredelig men fint med kaffemaskin. Bedre å ta frokosten på en kafé lenger borti gata. Bra trykk i dusjen. Savnet kanskje minibar med mulighet for å holde medbrakt musserende kjølig men går an å bruke kjøleskap på fellesrom. Til den prisen jeg betalte gjennom hotels.com NOK 658 for natten var det virkelig verdt pengene. Veldig god gløgg med Jägermeister i baren - kunne vært litt sterkere men veldig god likevel.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, pegasus2011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 29 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2018 via mobile enheter

Vell verdt et besøk. God og smakfull mat, hyggelig atmosfære. Hyggelig betjening.
Hotell med sjel. Fin utsikt over Breiavatnet.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Marit B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2018 via mobile enheter

Hadde en god lunch. Masse smak og passelig porsjon. Vert et besøk Fin beliggenhet rett ved Breiavatnet

Dato for besøk: januar 2018
Takk, egil65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2017 via mobile enheter

Gikk hit for å spise ifm revy, og hadde hørt mye bra om maten her, og ble ikke skuffet.

Booking av bord gikk strålende via mail, og selv om vi ankom 20 min for tidlig fikk vi bordet vårt med en gang.
Betjeningen var veldig hyggelig og satte en fin ramme rundt måltidet; påpasselige når glasser var tomme og fin flyt i servering av maten.
Og maten smakte veldig godt i tillegg og prisene var absolutt bra.

Så alt i alt veldig godt fornøyd med hele besøket fra ankomst til vi forlot restauranten.

Så anbefales på det sterkeste, en skjult perle i Stavanger

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Pål C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2017

Ble godt mottatt da vi kom. Fikk servert nydelig mat. Store porsjoner. Veldig oppmerksom og hyggelig kelner. Litt liten meny med få valg, kunne ønske at det var flere valgmuligheter. God atmosfære. Tar nok turen dit neste gang jeg er i Stavanger.

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Eva margrethe O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Charlottenlund, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Charlottenlund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din