Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært bra til å være på flyplass hurtigmat!! ”
Anmeldelse av Ureist

Ureist
Vurdert som nr. 15 av 15 Smått og godt i Stavanger
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Sett i restaurant perspektiv, er ikke dette en 4-stjerners, men til å være en hurtigmatkjede på flyplass, så var det veldig innafor til bra pris. Saftig burger, med godt tilbehør. Maten raskt levert, så bra ut, og bra råvarer. Service og renslighet var også bra. Ett av de bedre måltid jeg har spist på flyplasser..

Dato for besøk: november 2018
Takk, Foodsterbasse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (64)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 64 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018

Ureist på Sola Flyplass er et helt ok sted for en rask matbit før avgang. Sola flyplass er liten, og har ikke så mange tilbudene, men velger du Ureist gjør du ikke noe feil. Det gjør du forsåvidt ikke om du spiser hos konkurrentene heller.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, NordicWalkabout
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Vi gledet oss masse til å spise middag på flyplassen etter en lang dag! Spurte hvor lang tid det tok -5 minutter var svaret... 25 minutter etter å ha bestilt Club sandwich -ble vi skikkelig skuffet! Tror aldri jeg har vært så skuffet noen gang. Prisen var høy -og ja det er flyplass-men to tørre skiver med noen små kyllingbiter sammen med noen smuler med bacon kan neppe forsvare prisen... Synd -da stedet ser veldig bra ut!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 786jannikeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Lun kyllingsalat med nudler. Ja den var lun,men svidd og nudler manglet på en porsjon. Ingen stor matopplevelse og frister ikke til gjentakelse.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, KjetilB183
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018

Hamburger av tynn type svømmende i fett med pommes frites smakte lite. Hadde forventet mer til en hamburger i NOK 200 klassen.
Stedet er forøvrig helt ok med drikkevarer, men styr unna mat

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ureist, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Ureist? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din