“Nydelig mat og super service!”

Gådjå Etiopisk Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 321 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Afrikansk, Etiopisk
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og veldig hyggelig betjening. Lokalet er koselig. Vi måtte dra tilbake to ganger på den lille uken vi var i Stavanger. Anbefaler på det sterkeste!

1  Takk, Hanne H

Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Bra mat, hyggelig betjening. Bra grep i lefsa og flott/rent fint sted. En kulinarisk opplevelse for en Ola nordmann

1  Takk, HenrikU54
Anmeldt 20. september 2018

Har alltid vært fornøyd med betjening og maten på Gådjå frem til sist besøk mandag 17/09. Vi bestilte Special Beyeaynetu som er vår faste favorittrett.
Vi overrasket over å se at innholdet på tallerken hadde krympet betraktelig! Injeraen var heller ikke like god som før, virket noe tørr (ikke helt fersk?) maten smakte godt men det skuffet å få så lite fyll til injeraen.
Servitøren var hyggelig og oppmerksom.

Håper det kun var et leit engangstilfelle da vi ellers er veldig fornøyd med maten på Gådjå.

Dato for besøk: september 2018
6  Takk, 615kinel
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Utsøkt Etiopisk mat som er laget med hjertet. Så utrolig delikat, eksotisk og smaker himmelsk. La sansene løpe og nyt denne herlige restauranten

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, GMLA
Anmeldt 20. juli 2018

På Gadjå får du garantert oppleve nye smaksopplevelser. Det er en intim, liten restaurant som serverer etiopisk mat. Jeg har prøvd ulike retter, og alle falt i smak.

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, Oeyvind L

Reisende som så på Gådjå Etiopisk Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Gådjå Etiopisk Restaurant? Del dine erfaringer!