Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentisk etiopisk mat”
Anmeldelse av Gådjå

Gådjå
Vurdert som nr. 2 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Afrikansk, Etiopisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god litt spicy mat. God service. Autentisk etiopisk mat som var akkurat det jeg håpet på. Anbefales for de som er nysgjerrig på mat fra Afrikas kontinent Annerledes matopplevelse for min del!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 221vegardh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (251)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 252 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, god service og lunt lokale. Behagelig krydret med god piff, på den som var markert sterk, uten at det overdøvde de andre smakene. Dette ga mersmak.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Anne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

En skjult og eksotisk perle midt i den vakre Stavanger. Hvis du ikke er redd for krydder da er du klar for å oppleve Afrika på sitt beste midt i byen ❤️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 932luism
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig restaurant. God og vennlig service, maten var utrolig god. Spennende å prøve noe annet. Mye god smak og sterkt! Helt perfekt kveld. Relativt rimelig priset.

Dato for besøk: januar 2020
5  Takk, Elin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2020 via mobile enheter

Veldig bra. Ble godt tatt i mot. Veldig god mat. De leverte veldig fantastisk service . Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Walter R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gådjå, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Gådjå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din