Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god service ”
Anmeldelse av Gådjå

Gådjå
Vurdert som nr. 2 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Afrikansk, Etiopisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt, men var heldige og fikk bord etter kort ventetid. Hadde ingen erfaring med Etiopisk mat før og både forrett, hovedrett og dessert var gode og spennende. Spiser gjerne her igjen neste gang vi er i byen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 252 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Utrolig god mat i en hyggelig atmosfære. Utenfor ser lokalene litt kjipe ut, men ikke la dere skremme av det. Vi bestilte tre retter som vi delte, en vegetar og to kjøttretter. Veldig godt! Servicen var utrolig behagelig og hyggrlig. Kan anbefales. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SisselE_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med fantastiske smaker. Perfekt porsjon og veldig hyggelig betjening. Anbefales å prøve!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 509rebekkas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Helt nydelig! Spicy, smakfull, delikat og herlig mat. Veldig godt, og ny opplevelse for meg. Deilig og mør kylling og biff i spicy saus. Smakfulle linsestuinger. Og til og med god og tørr hvitvin på glass. Behagelige lokaler, litt sånn passe fargerikt. Alt var rett og slett midt i blinken!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 383ren_ej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Veldig god mat til en rimelig penge. Autentiske retter og super service! Absolutt å anbefale. Severer også god Etiopisk pils.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jannesolsen84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gådjå, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Gådjå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din