“God mat og god service ”

Gådjå Etiopisk Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 323 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Afrikansk, Etiopisk
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt, men var heldige og fikk bord etter kort ventetid. Hadde ingen erfaring med Etiopisk mat før og både forrett, hovedrett og dessert var gode og spennende. Spiser gjerne her igjen neste gang vi er i byen.

3  Takk, Norway1961

Anmeldt 11. juli 2020

Utrolig god mat i en hyggelig atmosfære. Utenfor ser lokalene litt kjipe ut, men ikke la dere skremme av det. Vi bestilte tre retter som vi delte, en vegetar og to kjøttretter. Veldig godt! Servicen var utrolig behagelig og hyggrlig. Kan anbefales. Kommer gjerne igjen!

1  Takk, SisselE_13
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med fantastiske smaker. Perfekt porsjon og veldig hyggelig betjening. Anbefales å prøve!!

Takk, 509rebekkas
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Helt nydelig! Spicy, smakfull, delikat og herlig mat. Veldig godt, og ny opplevelse for meg. Deilig og mør kylling og biff i spicy saus. Smakfulle linsestuinger. Og til og med god og tørr hvitvin på glass. Behagelige lokaler, litt sånn passe fargerikt. Alt var rett og slett midt i blinken!

Takk, 383ren_ej
Anmeldt 11. juli 2020

Veldig god mat til en rimelig penge. Autentiske retter og super service! Absolutt å anbefale. Severer også god Etiopisk pils.

Takk, Jannesolsen84

Reisende som så på Gådjå Etiopisk Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Gådjå Etiopisk Restaurant? Del dine erfaringer!