Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super mat og god service”
Anmeldelse av Gådjå

Gådjå
Vurdert som nr. 2 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Afrikansk, Etiopisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020

Bak dette merkelige navnet skjuler det seg en masse herlig mat. Mye av det anrettet rundt den etiopiske «pannekaka» injeera som smaker litt syrlig og gjøret og som passer perfekt med alle de herlige kryddersmakene. Bra sted for veganere også.

Vi anbefaler en av kombinasjonsrettene der du får injeera med diverse linseretter, grønnsaker og ulike former for kjøtt. Helt supert syns vi. Første kvelden vi forsøkte å få bord var det stappfullt. Vi fikk beskjed om at de ikke tar bordbestilling, så neste dag var vi der da de åpnet, kl. 16.00 og fikk bord. Sekunder etter var restauranten full av mennesker, så her gjelder det å være tidlig ute.

Bra smitteverntiltak, hyggelig personale og artig interiør hvor f.eks. bordene består av flere rammer med ulike sorter bønner/erter/linser/kaffebønner og te ligger under bordplaten av glass. Fiffig! Anbefaler denne restauranten på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Anettens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 252 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Var på denne restauranten sammen med dama to dager på rad, og begge var i sjokk over hvor fantastisk godt maten smakte. God service fra første stund, ikke for lang ventetid tross kun én veldig flink og travel servitør, mat som er verdig til å serveres i himmelen, etterfulgt av utrolig smaksrik etiopisk te og kaffe. Alt i alt 12/10 Anbefales på det sterkeste !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anders_358
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Er du glad i godt krydret mat er dette noe for deg. Virkelig smakfullt. Fantastisk god mat servert i nydelige lokaler. Personalet er veldig trivelig og imøtekommende, og maten kom fort. Her er det alltid folk, så for å være sikker anbefales forhåndsbestilling av bord.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lalalallalalalal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke bestilt, men var heldige og fikk bord etter kort ventetid. Hadde ingen erfaring med Etiopisk mat før og både forrett, hovedrett og dessert var gode og spennende. Spiser gjerne her igjen neste gang vi er i byen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Utrolig god mat i en hyggelig atmosfære. Utenfor ser lokalene litt kjipe ut, men ikke la dere skremme av det. Vi bestilte tre retter som vi delte, en vegetar og to kjøttretter. Veldig godt! Servicen var utrolig behagelig og hyggrlig. Kan anbefales. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SisselE_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gådjå, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Gådjå? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din