“Nydelig mat og hyggelig betjening!”

Gådjå Etiopisk Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 323 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Afrikansk, Etiopisk
Anmeldt 12. juli 2022

Vi var et reisefølge på sju som hadde forskjellige retter, og alle var svært fornøyde med måltidet. Selv hadde jeg nr. 10 Beg Tibs, en deilig lammerett med nydelig smak og akkurat nok krydret for min smak. Betjeningen er hyggelige!

2  Takk, 646helgev

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat. Må oppleves. Hyggelig betjening og god atmosfære med noe av den beste maten jeg har smakt. Må oppleves hvis du er i Stavanger!

2  Takk, Erling S
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Nydelig mat med fantastiske smaker.
Maten kom raskt og servitøren var flink til å følge opp. Det var avslappa stemning i lokalet, selv om det var fullt.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Sitronpai
Anmeldt 6. april 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, men jeg vil ikke anbefale plassen hvis man ikke liker sterk mat, dette var hakket over indisk nivå, selv om jeg valgte en mild variant. Pent dandert. Det som trekker ned er lokalene som var litt shabby. Personalet kan også med fordel være litt mer imøtekommende, følte meg ikke veldig velkommen der.

Dato for besøk: april 2022
14  Takk, 727runeg
Anmeldt 5. mars 2022

Jeg har ikke spist afrikansk mat før. Og var virkelig positivt overrasket. Helt fantastisk mye smaker. Vi bestilte en kombinasjons rett, hvor vi fikk tre forskjellige retter. En smaksopplevelse uten like!
Jeg har aldri vært spesielt glad i linser som tilbehør, men her smakte linsene bare helt nydelig.
Jeg anbefaler restauranten på det sterkeste!

Dato for besøk: mars 2022
2  Takk, Matlover123

Reisende som så på Gådjå Etiopisk Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Gådjå Etiopisk Restaurant? Del dine erfaringer!