“Topp etiopisk restaurant”

Gådjå Etiopisk Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 327 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Afrikansk, Etiopisk
Anmeldt 27. april 2024 via mobile enheter

Var hei 27.04.24 og hadde hele familien med 5 voksne og to barn. Hadde en stor dele meny med flere retter. Veldig god mat for voksne å barn. God espresso kaffe etterpå kan også anbefales

Dato for besøk: april 2024
2  Takk, goffy5608

Anmeldt 15. juli 2023 via mobile enheter

En god opplevelse og nada problem med å komme tilbake for å teste nye retter.
Mye mat og smak for pengene gjør at jeg anbefaler stedet 😁

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, TPEriksen
Anmeldt 10. mai 2023 via mobile enheter

Tilbake på besøk nr 2, noen år etter første besøk.

Forventningene var høye, spesielt i denne anledning, min samboers 30 årsdag. Forventningene ble innfridd!

Den mannlige servitøren var hyggelig og imøtekommende. Maten ble servert innefor rimelig tid, og så ut som et stykke kunst, dandert på en stor tallerken - en rett til å deles på to. Fra første munnfull var opplevelsen storartet. En stor tallerken fylt med en herlig lefse, ulike typer kjøtt og stuinger - hver og en like smakfull. Food coma i positiv forstand, varte godt og lenge..

Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Venture03019378403
Anmeldt 30. april 2023

God uformell stemning. Deilig etiopisk mat. Gode alternativ for både vegetarianeren og glutenalerikeren.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Malfridi
Anmeldt 4. februar 2023 via mobile enheter

Etiopisk, javel? Vi hadde nr 12, favoritten. Et godt valg, men kylling og biff, sterkt, kraftfullt, nytt og spennende. Kommer tilbake, pga god mat og meget hyggelig betjening.

Dato for besøk: februar 2023
2  Takk, 615liser

Reisende som så på Gådjå Etiopisk Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Gådjå Etiopisk Restaurant? Del dine erfaringer!