“Trivelig med middels mat”
Anmeldelse av Fish & Cow

Fish & Cow
Vurdert som nr. 39 av 325 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Moderne
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Hadde litt forventinger til besøket, men opplevelsen ble bare midt på treet.
Hyggelig betjening som fulgte godt opp på tross av mange gjester.
Maten, lunsjen, hadde en variert meny, men de fire ulike rettene vi spiste var bare midt på treet. Et par manglet mer smaker.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Adventures67

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Det er lov å forvente en kulinarisk opplevelse når prisen på indrefileen er 410,- og bakt juletorsk koster 345,-. Torsken smakte baconsmør, ja, egentlig alt på tallerken smakte baconsmør, som hadde hovedrollen på tallerken. Jordskokksuppen hadde lite jordskokksmak og mye melk. Svært skuffende og latterlig høye priser.

2  Takk, Frusela
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. Enkle smaker, men fantastiske råvarer og god vin. Kjapp tilbredelse av mat. Veldig god service. Bør forhåndsbestille bord i helga.

Takk, elino493
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Store forventninger, men for en skuffelse!! De fleste valgte dagens treretter. Forretten kom kjapt, smakte Ok, kelneren kom til bordet, og lirte av seg følgende: «nå, smaker det j......., eller?». Hovedretten var torskeloin, med Ok tilbehør, min og naboens var kald. Den «sjarmerende» kelneren kom med samme frase. Etter å ha ventet i 40 min. på desserten, og blitt lovt at den var «rett rundt hjørnet», tre ganger, bad vi om regningen. Og kommer aldri mer igjen.'

4  Takk, GunvorB22
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

3 gang jeg spiser her og nok engang fantastisk mat. Jeg må spesielt ta frem rett med «lange» den var i egen klasse. Litt stress blandt servitører men hallo det var Gladmat og det koker, da er det helt forståelig. Anbefaler dette stedet.

1  Takk, 61kentr

Reisende som så på Fish & Cow, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Fish & Cow? Del dine erfaringer!