Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig og god service !”
Anmeldelse av Fish & Cow

Fish & Cow
Vurdert som nr. 41 av 239 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Moderne
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. februar 2019

Var innom for middag en torsdag kl 19.
Restauranten var halvfull da, men det ble helt fullt etterhvert.
Ble møtt av en veldig hyggelig hovmester, og følte meg velkommen med en gang. Likevel reagerte jeg en del på lokalene. Halve lokalet var til venstre og hadde store vinduer med utsikt til torget, mens den andre halvdelen til høyre, var omgitt av mørke betongvegger og garderobe.
Med betong på gulvet også, ble det veldig mye støy i rommet, og det var veldig vanskelig å holde en samtale rundt bordet.
Så dersom du har tenkt å bestille bord, sørg for å ikke havne i "bomberommet".
Som sagt innledningsvis, servisen var helt topp. Hyggelig og korrekt !
Jeg bestilte "dagens meny" som var en 3 retter, med Sild på rugbrød til forrett, Bakt Lange (fisk) til hovedrett, og en ostekake-lignende dessert.
Smaken var god, men det var ikke noe mer enn OK.
Silden virker å være litt tørr, og Langen (fisken) var ikke gjennomvarm. Den hadde tydeligvis vært frosen, og kan defor ikke regnes som fersk. Tilbehøret var veldig godt og spennende og godt !!
Desserten var god, men selv om det ble benevnt som ostekake på menyen, var det ikke det....

Totalt sett, hadde jeg en hyggelig og god kveld, rundt et bord med gode venner !

Dato for besøk: februar 2019
Takk, arnechristensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (472)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 472 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Vi nøt en meget god middag (andebryst) stekt akkurat slik vi ba om.
Kelneren anbefalte en vin som vi ikke syntes var fyldig nok, men da byttet han den bare ut med en annen: Free of charge! Vinmenyen var forøvrig stor og dekkende.

Hovedretten var litt liten, så jeg anbefaler forrett (og dessert).

Vi var der en tirsdag i januar. Allikevel fullt av liv og god atmosfære.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Hjella
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Hadde litt forventinger til besøket, men opplevelsen ble bare midt på treet.
Hyggelig betjening som fulgte godt opp på tross av mange gjester.
Maten, lunsjen, hadde en variert meny, men de fire ulike rettene vi spiste var bare midt på treet. Et par manglet mer smaker.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Det er lov å forvente en kulinarisk opplevelse når prisen på indrefileen er 410,- og bakt juletorsk koster 345,-. Torsken smakte baconsmør, ja, egentlig alt på tallerken smakte baconsmør, som hadde hovedrollen på tallerken. Jordskokksuppen hadde lite jordskokksmak og mye melk. Svært skuffende og latterlig høye priser.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Frusela
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. Enkle smaker, men fantastiske råvarer og god vin. Kjapp tilbredelse av mat. Veldig god service. Bør forhåndsbestille bord i helga.

Dato for besøk: september 2018
Takk, elino493
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fish & Cow, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Fish & Cow? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.