Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Fish & Cow

Fish & Cow
Vurdert som nr. 36 av 227 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Moderne
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og vin. Fikk gode råd på valg av vin. Alle syntes at hovedrettene og forrettene smakte fortreffelig

Dato for besøk: september 2020
Takk, Bafoel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (454)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 454 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Definitivt ikke verdt prisen! Overpriset medioker retter. 3 retter på menyen for hovedrett, torsk, laks og indrefilet. Vi gikk for laks og torsk, servert innen 10 minutter og bar preg av oppvarmet ingredienser. Begge rettene ble servert lunken og med grønnsaker som var halvrå. Selv om fiskefiletene var fine i utgangspunktet, ble de ødelagt i behandlingen og tilsatt en saus/krem som bar preg av Toropose. Når kan betaler opp mot 400,- kr for en hovedrett, forventer jeg bedre. Service bar preg av stressa servitører og hovmester, igjen hadde vi forventet en presentasjon av menyen, men den kom kun i papirformat. Hvis Skjelbred og Co. har en filosofi om at Fish & Cow skal være «der oppe», må de klatre raskere i stigen. Definitivt ikke verdt pengene!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, sigvebru
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Gode fiskeretter. Hadde forventet noe mer i forhold til prisnivået. Betjening viste lite interesse og oppmerksomhet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Skaar180
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Droppet innom for et enkelt måltid en kveld i juli. Ærlig og god mat og hyggelige folk. Spesielt takk til Aleksander for super service og god vinanbefaling!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Hegjoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

En super restaurant med utrolig god mat og fantastisk service.
Jeg spiste der med noen venner. Gleder meg til neste besøk med familien.
Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Karin892015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fish & Cow, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Fish & Cow? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din