“Skuffende.”

Kjøkken: Moderne
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 12. mai 2024 via mobile enheter

Vi gledet oss til å spise på Fisk and Cow. Vi har besøkt spisestedet flere ganger før, sist for 1,5 år siden. Dessverre ble det en skikkelig nedtur denne gangen. Vi bestilte en tre-retters med vinpakke. Vi fikk hovedretten samtidig, men mitt kjøttstykke inneholdt sener som gjorde det seigt og vanskelig å tygge. Dette ble levert tilbake, med forsikring om ny rett. Etter å ha ventet nærmere 30 minutter etterlyste jeg maten. Servitøren virket overrasket, og gav beskjed på kjøkkenet. 5 minutter deretter kom maten. Det var få gjester, så litt rart at det skulle ta så lang tid. Min mann måtte spise måltidet alene (skulle han ventet på meg ville maten hans blitt kald). Da jeg etter 30 minutter fikk min mat, var det min tur til å spise alene! Da desserten kom fikk vi ingen vinservering. Vi hadde jo vinpakke, men måtte etterlyse vin til desserten. Servitøren beklaget at dette var blitt glemt. I løpet måltidet måtte vi forholde oss til 3 forskjellige servitører! Rent smaksmessig matopplevelse: Middels. Vi ba om kompensasjon. Hovedretten ble trukket fra regningen.

Dato for besøk: mai 2024
2  Takk, Hellen B

Anmeldt 20. september 2023

Vi besøkte stedet en regnfull kveld. Det er veldig lenge siden vi besøkte restauranten sist. Dette på grunn av støy i restauranten som var veldig slitsomt for de gamle vi hadde med den gangen.

Nå har aaalt blitt så mye bedre!

Vi ville ha bobler mens vi så på menyen og fikk god innføring i hva restauranten hadde.
Vi spiste forretter og hovedretter, og droppet dessert til fordel for et glass vin.

Til forrett hadde vi focaccia og oste-speketallerken. Speketallerkenen var fantastisk. Veldig gode oster satt sammen med flott spekekjøtt. Anbefales!

Focacciaen var litt for salt, hadde noe "brent fett" på skorpen, og var ikke mer enn helt grei.

Til hovedrett spiste vi And og Indrefilet. Begge deler var fortreffelig og anbefales.

Til slutt så kan vi si at lokalet var så mye mer koselig nå når det er kommet lyd-demping i form av tepper på gulv og lyd-dempende plater i taket. Stor forbedring og bidrar til en koseligere atmosfære. Det ser også ut som at det ikke lenger er den "fylla på bar"-stemninger der lenger. Noe som vi har
opplevd tidligere her.

Alt i alt en perfekt kveld, og det skal ikke bli så lenge til neste gang vi kommer til Fish & Cow.

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
Takk, Elskermatpaabyen
Anmeldt 20. august 2023 via mobile enheter

Hovedrett og dessert var under pari - forrett veldig bra . Servitør virket lite interessert i å gi oss en god opplevelse . Kunne ikke annet enn det som stod på
Menyen …

Dato for besøk: juli 2023
Takk, 473bentei
Anmeldt 6. august 2023 via mobile enheter

Jeg har store utfordringer pga allergier og jeg gir en 3’er pga null lactosevennlig mat. De andre som spiste var fornøyd . Hvorfor kan ikke fiskesuppe lages også lactosevennlig? Kelner var hjelpsom med forslag , og jeg ønsker ikke alltid å utdype mine problemer. Savnet litt mer lettspiselig mat

Dato for besøk: august 2023
Takk, Rita H
Anmeldt 16. mars 2023

Hva har skjedd her! Har spiste der mange ganger med mat som smakte kjempe godt. Har ikke vært på F&C siden 2022. Bestilte fisk. Fikk fisk med gnocchi og fikk mat med null smak. For den prisen så er dette ikke vært å besøke F&C. Smaker ikke de på maten de som lager den? Det var en kjempe nedtur. Servicen var heller ikke tilstede. Måtte ta en spørre runde på hva som har skjedd med maten og servicen her. Alle de beste kokkene og servitørene har sluttet. Da må det jo gå bare en vei. Komme tilbake når de har fått nye som kan lage mat.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Dag T

Reisende som så på Fish & Cow, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Fish & Cow? Del dine erfaringer!