Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, rause porsjoner”
Anmeldelse av Noodle Noodle

Noodle Noodle
Vurdert som nr. 8 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 96
Middagsalternativer: Frokost, Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Levering
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på fire som var heldige å få bord her en lørdagskveld uten reservasjon. Flaks! Meget god service, god prosecco og store porsjoner med mat. Maten var veldig god! Trangt og lite, ja, men ikke plagsomt og det går fint an å snakke sammen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 809ingridg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (637)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7781 av 639 anmeldelser

Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Vi spiste her på ettermiddagen. Fikk bord rett innenfor døra som gjorde at vi satt «i trekken og trafikken». Ble litt trekkfult.
Maten og servicen var upåklagelig. Nydelige retter fikk alle og smakene falt i god jord hos både store og små.
Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, torem491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

De som Roger Nodle nodle er så morsomme og inbydanes de er akkurat dom og komme hjemm i stua til ein kinesik beste mor og maten er nydelig gott utvalg og absolutt og prøve dessert bao

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 11magnusj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Koselig lokal med hyggelig betjening. Fikk bord kjapt. Lite utvalg på menyen, men det jeg fikk er den beste kyllingen jeg har smakt. Og for noen porsjoner, jeg klarte ikke å spise opp alt. Litt dumt at maten tok litt for lang tid, men servitøren var kjapp å ordne opp når de forstod at vi hadde sittet lenge å ventet på maten.

Dato for besøk: august 2018
Takk, veronikab473
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Det første som slo meg da jeg så menyen var at "oj, her var det mye". Koreansk, japansk, kinesisk og thai. Har aldri erfart at med så stor variasjon på menyen at det blir noe bra. Det hjalp heller ikke at de har beholdt de grelle møblene fra forrige eier som var en thairestaurantVi bestilte litt forskjellig, suppe og annet, og maten smakte godt... Men.

Men maten, som var en liten bestilling, tok nesten 45 minutter før den kom på bordet. Det var tre servitører som virret rundt, og som så gjemte seg i et hjørnet ved kjøkkenet, og til slutt etter mye mas sa de at de jobber med en stor catering greie. Den beskjeden kom litt seint.

Vi var utrolig sultne da maten kom, pluss drikken vi skulle ha til maten var vi jo ferdige med for lengst, noe som gjorde det litt slitsomt tross for gode smaker. Men det var ikke verdt pengene, desverre. Det finnes billigere plasser i stavanger, som lager bedre mat og klarer å levere før folk må klage.

Dato for besøk: juli 2018
5  Takk, Aukanaii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Noodle Noodle, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Noodle Noodle? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din