Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“😁👍”
Anmeldelse av Noodle Noodle Lai

Noodle Noodle Lai
Vurdert som nr. 5 av 239 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 86
Middagsalternativer: Frokost, Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Levering
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Liten koselig plass i sentrum. Jeg hadde And med en saus jeg alldrig før har smakt, som var veldig godt. De stekte grønnsakene var super, det jeg ikke likte var at de puttet ingefær i salaten! For de som liker ingefær så er det sikkert bra men fysj a meg det smaker mygg spray. Så hadde min datter schnitzel av kylling med ris og karri saus, den var noe av det bedre jeg har smakt. Ellers så var prisen noe stiv, men må vell kanskje regne med det grunnet populæritet og beliggenhet. Men, anbefaller plassen. Skal tilbake igjen, men da uten ingefær i maten

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 884attilah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (701)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

102106 av 702 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Valgte og gå for en lunsj på Noodle Noodle. Dette er en av mine favoritt restauranter . Denne gangen fikk jeg servert and i små skarp saus med masse god grønnsaker. Må bare prøves.

Dato for besøk: november 2018
Takk, snadder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2018

Vi ble ønsket velkommen på en blanding av engelsk og norsk. Blide folk. Bordene står tett. Jeg valgte en rett med laks, den var passe god. Følget valgte kylling (spicy) og var veldig fornøyd. Et sted vi nok prøver igjen

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Aud Venke Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Koselig lite lokale. Spurte etter anbefaling og fikk flere alternativer hvis jeg likte sterk mat, ris eller nudler. Bestemte meg for en nudlerett med frityrstekt kylling og en litt spicy saus. Ble veldig positivt overrasket over hvor mye og god maten var. Ble veldig mett og klarte ikke å spise opp alt. Kan anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 67camillaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på fire som var heldige å få bord her en lørdagskveld uten reservasjon. Flaks! Meget god service, god prosecco og store porsjoner med mat. Maten var veldig god! Trangt og lite, ja, men ikke plagsomt og det går fint an å snakke sammen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 809ingridg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Noodle Noodle Lai, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Noodle Noodle Lai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.