Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod Asiatisk mat i stavanger”
Anmeldelse av Noodle Noodle

Noodle Noodle
Vurdert som nr. 7 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 96
Middagsalternativer: Frokost, Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Levering
Anmeldt 6. februar 2019

Vi ble anbefalt denne av noen kolegaer på jobb. Ville prøve noe nytt og tok kona med på date lørdag tidlig kveld.. Gikk inn på facebook fredagen og reserverte bord til lørdagen. Det gikk noen timer, så fikk vi svar. :-)
Vi bestilte taste meny. Denne var skrevet opp på veggen så vi kunne se hva som skulle bli servert.
Fikk fem retter til en helt grei pris. God vin til moderat pris og veldig hyggelig betjening. Man bør bestille bord da dette er en populær plass.
Anbefaler denne plassen og kommer snart tilbake. Anbefaler kamskjellene og fiskesuppa som kanskje var det beste på denne menyen denne gang.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Torgeir M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (641)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7377 av 642 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019

Sammen med to av barna spiste jeg middag her en fredagettermiddag. Vi var eneste i lokalet fram til kl 16, men deretter ble det nesten fullt av folk som tydelig visste hva de var ute etter. Dette var bra!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, TrondAS8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Variert fristende meny i hyggelig lokale. Uformell stemning. Veldig god mat som ble raskt servert selv om stedet hadde mange gjester. Jeg spiste svin med thaibasilikum og friterte nudler, det var skikkelig godt. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 259henriettej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Liten koselig plass i sentrum. Jeg hadde And med en saus jeg alldrig før har smakt, som var veldig godt. De stekte grønnsakene var super, det jeg ikke likte var at de puttet ingefær i salaten! For de som liker ingefær så er det sikkert bra men fysj a meg det smaker mygg spray. Så hadde min datter schnitzel av kylling med ris og karri saus, den var noe av det bedre jeg har smakt. Ellers så var prisen noe stiv, men må vell kanskje regne med det grunnet populæritet og beliggenhet. Men, anbefaller plassen. Skal tilbake igjen, men da uten ingefær i maten

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 884attilah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Valgte og gå for en lunsj på Noodle Noodle. Dette er en av mine favoritt restauranter . Denne gangen fikk jeg servert and i små skarp saus med masse god grønnsaker. Må bare prøves.

Dato for besøk: november 2018
Takk, snadder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Noodle Noodle, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Noodle Noodle? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din