“Fantastisk mat!”

Prisklasse: USD 12 - USD 87
Middagsalternativer: Frokost, Levering
Middagsalternativer: Frokost, Levering
Anmeldt 14. august 2021

Tasting meny som var crem de la crem! Anbefales på det sterkeste. Nydelig matopplevelse som leverte til de grader.

Takk, 477andersn

Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Helt nydelig mat og atmosfære. Dyktige og imøtekommende servitører. Anbefales på det sterkeste!
Vi spiste sharing plate. Det anbefales videre!

Takk, johnbV1229GN
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Meget god mat og vin. Mange forskjellige smaker. En unik matopplevelse som ga ettersmak. Servicen var god og beliggenheten er sentral.

Takk, Steinar O
Anmeldt 31. juli 2021

Må prøves!!! For noe mat, for en kokk og for et vertsskap. Noe av det beste jeg har spist. Deilig at det var så uformelt og at kokk og vert delte historier om reiser og mat med oss. Må besøkes når man er i Stavanger. Husk å bestill bord👍

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 487jyttef
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

God mat, men dessverre skuffende betjening. Ble møtt med at de ikke hadde tid til å komme med vann eller å vaske over et skittent bord med tidligere gjesters tallerkner. Tok litt tid før maten og drikken kom. Heller ingen som spurte om vi var fornøyde. Kan godt hende det var en kveld med mye å gjøre, men likevel litt skuffende.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, adelea756

Reisende som så på Noodle Lai, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Noodle Lai? Del dine erfaringer!